14. Yayla Bolluk, Bereket, Hasat ve Bağbozumu Şenlikleri 9-11 Eylül arasında

Kırklareli Kent Konseyi Başkanı Yasemin Ertaş, 14. Yayla Bolluk, Bereket, Hasat ve Bağbozumu Şenlikleri’nin bu yıl 9-11 Eylül 2022 tarihleri arasında gerçekleştirileceğini belirterek Şenlikler kapsamında yapılacak “En İyi Bağ ve Üzüm Üreticisi Yarışması” ile üreticilerin stant talebi için son başvuru tarihinin 5 Ağustos 2022 olduğunu açıkladı. 

Kırklareli Kent Konseyi Başkanı Yasemin Ertaş, 14. Yayla Bolluk, Bereket, Hasat ve Bağbozumu Şenlikleri hakkında açıklamalarda bulundu. Ertaş, bu yıl 9-10-11 Eylül 2022 tarihlerinde Yayla Meydanında Kırklareli Kent Konseyi ve Kırklareli Belediyesi işbirliği gerçekleştirilecek 14. Yayla Bolluk, Bereket, Hasat ve Bağbozumu Şenlikleri kapsamında “En İyi Bağ ve Üzüm Üreticisi Yarışması” ve üreticilerin stant talebi için son başvuru tarihinin 5 Ağustos 2022 olduğunu bildirdi.
Ertaş, “Trakya’ya adını veren Trak kabilelerinden İskitlere, Perslere, Makedonlara; Romalılar'dan Bizans'a, kadim Osmanlı'dan Cumhuriyet Türkiye’sine uzanan bir zaman dilimine dair pek çok şey görebileceğiniz Kırklareli.
Pandemi döneminde kısıtlı etkinliklerle kutladığımız, bu yıl 9-10-11 Eylül 2022 tarihlerinde 14. yayla bolluk, bereket, hasat ve bağbozumu şenlikleri, Kırklareli Kent Konseyi ve Kırklareli Belediyesi işbirliği ile Yayla Meydanı’nda gerçekleşecektir. Sahip olduğumuz değerlerin, zenginliklerin sonraki nesillere aktarılması ve yaşatılması adına tüm bileşenlerimizi etkinliğimize katkı sunmaya davet ediyoruz.
Şenlik kapsamında yapılacak En İyi Bağ ve Üzüm Üreticisi Yarışması ve üreticilere stant talebi için son başvuru tarihi 5 Ağustos 2022’dir” dedi.(T.Öznur Tamtürk)