15 Temmuz'da Kan Bağışı Kampanyası

Türk Kızılay’ı Lüleburgaz Kan Bağışı Merkezi’nce 15 Temmuz 2022 Cuma günü Kırklareli Merkez’de İstasyon Caddesinde kan bağışı kampanyası düzenlenecek. 

Türk Kızılay’ı Lüleburgaz Kan Bağışı Merkezi 15 Temmuz 2022 Cuma tarihinde saat 17:00 - 24:00 arası Kırklareli Merkez İstasyon Caddesinde kan bağışı kampanyası düzenliyor. Kan Bağış Merkezi Müdür Vekili Muzaffer Musayev, yaptığı açıklamada; “Türk Kızılay'ı Lüleburgaz Kan Bağışı Merkezince bölgenin kan ihtiyacını karşılamakla sorumluyuz. Kan stoklarının azaldığı bu dönemde kanın acil değil sürekli bir ihtiyaç olduğunu tüm topluma hatırlatılmalıdır. İhtiyaç olan kanı tüm tedbirleri alıp sosyal mesafeyi sağlayarak Kırklareli İstasyon Caddesi girişinde Kırklareli Valiliğimizin izni ve destekleri ile kan bağışı çadırımızda 15 Temmuz 2022 Cuma tarihinde saat 17:00 - 24:00 arası gönüllülerimizden kan bağışlarını kabul etmeyi planlamaktayız” dedi.
Bu kapsamda 15 Temmuz’da İstasyon Caddesi’nde kurulacak çadırda Türk Kızılay’ınca kan bağışları kabul edilecek. (E.YIldırım)