500 büyük içinde 4 firma Kırklareli'den

“2021 Yılı Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” açıklandı. “Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2021 Listesi”nde Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Üyesi 4 firmada yer aldı. KTSO Başkanı Soner Ilık, Kırklareli’nden listede yer alan; Erdoğanlar Alüminyum Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Migiboy Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Camiş Madencilik Anonim Şirketi ve ATT Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketinin yer aldığını belirterek firmaları tebrik etti. 

İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından yayınlanan raporda “2021 Yılı Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” açıklandı. “Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2021 Listesi”nde Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Üyesi 4 Firma’da yer aldı.
Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık yaptığı açıklamasında; “İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından yayınlanan “Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2021 Listesi”nde Kırklareli’nden; Erdoğanlar Alüminyum Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 158. Sıra’da, Migiboy Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 262. Sıra’da, Camiş Madencilik Anonim Şirketi 286. Sıra’da ve ATT Tekstil Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 362. Sıra’da yer aldı. Firmalarımızı tebrik eder, başarılarının artarak devamını dilerim” dedi. (H.Murat Taner)