7. Balkan Veteran Turnuvası sona erdi!

Lüleburgaz Belediyesi’nin düzenlediği 7. Balkan Veteran Futbol Turnuvası muhteşem bir organizasyonla sona erdi. Turnuvada şampiyon CS Victoria oldu.  

Lüleburgaz Belediyesi’nin geleneksel hale gelen Balkan Veteran Futbol Turnuvası’nın 7’ncisi LYFA’da gerçekleştirildi. Romanya’dan CS Victoria, Bulgaristan’dan S. Zagora, Varna, Bosna Hersek’ten Bosna ve Lüleburgaz’dan Lüleburgaz Veteran ile Lüleburgaz Masterler veteran futbol takımlarının yer aldığı turnuvanın şampiyonu CS Victoria oldu.
Dolu dolu 3 gün
Dört ülkeden 6 takımın yer aldığı ve dolu dolu 3 gün süren turnuvada birbirinden heyecanlı maçlar gerçekleştirildi. Final maçı ise Lüleburgaz Masterler ile CS Victoria arasında gerçekleştirildi. Kıyasıya mücadeleye sahne olan maçı CS Victoria kazandı.
Santra vuruşu Gerenli’den
Öte yandan turnuvanın santra vuruşunu Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli gerçekleştirdi. Turnuvanın açılışında konuşan Başkan Gerenli, “Geçtiğimiz yıl kaybettiğimiz sevgili Ercan Daloğlu’nun adını yaşattığımız 7. Ercan Daloğlu Balkan Veteran Turnuvası’nı santra vuruşuyla başlattık. Dostluk ve kardeşliğin kazanacağı turnuvada yer alan takımlara başarılar dilerim” dedi. (Lüleburgaz Belediyesi)