Aday Bulut, "Hizmet edemedik diyemeyenler, belli argümanlarla seçim kazanacaklarını sanıyorlar"

Cumhur ittifakı Kırklareli Belediye Başkan Adayı Derya Bulut'un Seçim iletişim ofisi 11 Şubat Pazar günü (bugün) saat 17.00'de, İstiklal Caddesi'nde gerçekleştirilen coşkulu törenle açıldı. Açılış törenine halkın yoğun katılımının yanı sıra, Cumhur İttifakı Kırklareli Belediye Başkan adayı Derya Bulut, AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, Ak Parti İl Başkanı Yunus Ercan Dağtaş, MHP İl Başkanı Şaban Savaşan, ve partililer katılım gösterdiler.

Yoğun katılımın olduğu tören nedeniyle İstiklal Caddesi trafiğe kapatılırken, Belediye Başkan Adayı Derya Bulut tören alanında toplanan kalabalık tarafından büyük bir coşku ile karşılandı. Törende ilk olarak konuşma yapan Kırklareli MHP İl Başkanı Şaban Savaşan, tüm katılımcılara şükranlarını sunduğunu ifade etti. 

Ardından Ak parti Kırklareli İl Başkanı Yunus Ercan Dağtaş kürsüye çıktı.
Dağtaş,“Cumhurbaşkanımızın selamını getirdim” diyerek söze başladı ve teşkilat olarak Başkan Adayı Derya Bulut’a olan destek ve güvenlerinin altını çizdi.

'Tüm şikayetlerin kilitlendiği nokta Belediye'
Ardından söz alan Ak Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, bu süreçte gerçek bir belediyecilikle Kırklareli'ni buluşturmak için, seçim sürecinde birlik, beraberlik ve kucaklayıcı bir çalışmayı yürüterek, sadece Kırklareli'nin kazanacağı bir seçimi gerçekleştirmeyi sağlamanın kendilerine düştüğünü ifade etti. Kırklareli’nin hizmet anlamında Hükümet kanadından bir eksiği olmadığını, ancak yerel yönetimin hizmet anlayışının yetersiz olduğunu vurgulayan Sarıçam, vatandaşların tüm şikayetlerinin kilitlendiği noktanın Belediye olduğunun altını çizdi. Sarıçam, "Yollar perişan, altyapı yetersiz, temizlik sıfır. Birkaç pansuman işle onlarca yıldır Kırklareli maalesef aldatıldı." ifadelerini kullandı.

Son olarak sahneye çıkan Cumhur İttifakı Kırklareli Belediye Başkan Adayı Bulut; “Bizler kendimizi binalar içine sıkıştıran bireyler değiliz. O yüzden diyoruz ki Kırklareli bizim gönül evimiz. Bizler sadece bu seçim iletişim merkezine sıkışmayacağız. Her gün her sokakta, her caddede, her mahallede, bulunabildiğimiz kadar her evde bulunacağız. Gönüllere gireceğiz, sizleri dinleyeceğiz, dertlerinizi paylaşacağız. Hayallerimizi paylaşacağız. Birazdan açacağımız bu seçim iletişim merkezimiz, hepimizin hayallerini konuşacağı, hedeflerini konuşacağı merkezimiz olacak." ifadelerini kullandı. 

"Hizmet edemedik diyemeyenler, belli argümanlarla seçim kazanacaklarını sanıyorlar"
Aday Bulut, özellikle belediye çalışanlarının mevcut belediye başkanı tarafından işlerini kaybetme argümanı ile seçim algısı yapılmaya çalışıldığını aktararak konuşmasına şu şekilde devam etti: "Korku dağları sardığı için, hizmet edemedik diyemeyenler, çok çağdaş çok modern bir kent size sunabildik diyemeyenler, bu sefer belli argümanlarla yine bir seçim algısı yönetip, seçim kazanacaklarını sanıyorlar."

Bulut, bu yaratılan algıya binaen her bir belediye çalışanına mektup gönderdiklerini ifade ederek, kendileri kazandıkları takdirde hiç kimsenin ekmeğiyle oynanmayacağının garantisini verdiklerini, Kırklareli'nin geleceğinin hep birlikte inşaası için tüm belediye personeline çok ihtiyaç olduğunu belirttiklerini, ancak bu mektupların kimilerince hemen çalışanlardan toplatıldığını dile getirdi. Aday Bulut, “Bir talimatla mektuplar toplatılmaya başladı. Neden? Çünkü 'Onlar kazanırsa sizi işten atarlar' argümanını kullanıyorlar. Bir insanı işten atmak bu kadar kolay mı? Bir insanı ekmeğinden etmek bu kadar kolay mı? Ama siz bunu biliyorsunuz, siz bunu yaptınız!“ dedi. Aday Bulut konuşmasını, ”Kırklareli'nde Mehmet Siyam Kesimoğlu değişecek, çok şey değişecek. Mehmet Siyam Kesimoğlu gidecek, Kırklareli kazanacak, hepimiz kazanacağız. diyerek noktaladı.

Konuşmaların ardından Sahneye çıkan Cumhur ittifakı ortakları tarafından kesilen kurdele ile Seçim iletişim ofisinin açılışı gerçekleştirilmiş oldu.