VİDEO HABER - Vekil Sarıçam, "Bu seçimin kaybedeni, halkımıza hizmeti unutanlardır"

AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, dün akşam saat 22.00'de Vilayet Meydanı'nda düzenlenen kutlama etkinliklerinde halka seslendi. Sarıçam, yaptığı konuşmada seçimin kazananının Kırklareli halkı olduğunu belirterek, hizmetleri unutanların gerçek kaybedenler olduğunu vurguladı.

Sarıçam, Kırklareli'nin devlet hizmetleri konusunda geride kalmadığını ifade ederek, "Hızla yükselen Türkiye'ye rağmen Kırklareli yerinde saydı. Son 20 yılda birçok ilde belediyecilik anlamında mükemmel hizmetlerle konuşuldu. Bizler AK Parti hükümeti olarak, Cumhur İttifakı olarak, doğalgazımızla, üniversitemizle, duble yollarımızla, hastanemizle, organize sanayimizle, bu memlekete ne yapılacaksa her birini hakkıyla yaptık. Ve Kırklarelimizi devlet hizmetleri noktasında hiçbir ilden geriye düşürmedik" dedi.

Sarıçam, konuşmasına şu şekilde devam etti: "Ancak belediye mücavir alanları içinde iktidar olan arkadaşlar, vatandaştan korktular, vatandaşı unuttular ve kendi kulelerinde kendi hayatlarını yaşadılar. Aslında bu seçimin galibi sizlersiniz. Bu seçimin kaybedeni halkımızı hizmetler noktasında unutanlar, utandıranlardır."

Sarıçam'ın konuşmasıyla Vilayet Meydanı'nda coşkuyla karşılanırken, halk da yapılan hizmetlerin devamını beklediklerini ifade etti.