Akşener dün Kırklareli'ndeydi

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener dün Kırklareli’nde vatandaşlarla buluştu, esnaf ziyareti gerçekleştirdi.  İlk olarak Lüleburgaz ilçesine bağlı Büyükkarıştıran beldesini ardından da Pınarhisar ilçesini ziyaret eden Akşener, saat 15.30’da ise Kırklarelililerle bir araya geldi. İlimiz Fevzi Çakmak Bulvarı, İş Bankası önünde vatandaşlara hitap eden Meral Akşener, iktidara yüklendi. 

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener dün Kırklareli’nde vatandaşlarla buluştu, esnaf ziyareti gerçekleştirdi.
İlk olarak Lüleburgaz ilçesine bağlı Büyükkarıştıran beldesini ardından da Pınarhisar ilçesini ziyaret eden Akşener, saat 15.30’da ise Kırklarelililerle bir araya geldi. İlimiz Fevzi Çakmak Bulvarı, İş Bankası önünde vatandaşlara hitap eden Meral Akşener, iktidara yüklendi. Ekonomik darboğaza dikkat çeken Akşener; “İlçemizde bir kasap esnafımızı ziyaret ettim. İnsanların artık et alamadığını söyledi” dedi.
Ayçiçeği fiyatları hakkında da konuşan Akşener; “Bugün gezdiğim her ilçede ayçiçeğine dair fiyat açıklıyorum. Bütün maliyetleri hesapladık. Üzerine yüzde 20 kar koyduk. Sulu ve kuru ayçiçek tarımının sonuçları itibariyle, ikisinin paçalı 15.1 lira; sulu ayçiçek tarımı sonrasında elde edilen ürünü 13.6 lira açıklanmalı, kuru ayçiçek tarımı neticesinde elde edilen ayçiçeğe de 16.6 fiyat açıklanmalıdır” dedi.
Ayçiçeği tırtılını da gündeme getiren Akşener, kendi iktidarlarında mutlaka çiftçiye sigorta imkanı sunacaklarını ifade etti.
Akşener; “Şimdi benim sizden isteğim şu; 5 maaş, 10 maaş, 15 maaş alan danışmanların bulunduğu bir ülkede, bu düzen harami bir düzendir. Bu harami düzeni el ele verip, helal oylarınızla, demokrasiyle, sandıkta emekliye sevk edeceğiz inşallah” dedi.
Meral Akşener daha sonra Kırklareli esnafını ziyaret etti. (F.Kurtbayram)