Andaç; "Amacımız Kırklareli'nde birlik ve beraberliği tesis etmek"

BBP İl Başkanlığı “Biz Varız, Sizi Dinliyoruz” adlı kahvaltılı toplantıların ikincisinde bu kez Dernek Başkanlarını ağırladı. İl Başkanı Ercan Andaç toplantıda yaptığı konuşmasında Bu buluşmanın amacı bir aday tanıtımı değildir. Muhtarlarımızın ardından bugün de meslek grupları, hemşeri grupları ve bunları temsil eden derneklerin başkanları ile bir aradayız. Tamamen söyleşi şeklinde bir toplantı olmasını tercih ediyoruz. Amacımız Kırklareli’nde birlik ve beraberliği tesis etmek” dedi…

Büyük Birlik Partisi Kırklareli İl Başkanlığı “Biz Varız, Sizi Dinliyoruz” adlı programlarının ikincisini dün Merkez ilçede faaliyet gösteren Dernek Başkanları ve temsilcileri ile gerçekleştirdi. Bizim Park Cafe’de saat 10.30’da düzenlenen toplantıya; çok sayıda STK temsilcisi katılım gösterdi.
BBP İl Başkanı Ercan Andaç toplantıda yaptığı konuşmasında; “Bundan yaklaşık 3 gün önce muhtarlarımızla düzenlediğimiz kahvaltıda bir araya gelmiştik. “Biz Varız Sizi Dinliyoruz” isimli toplantılarımızın bugün ikincisini siz değerli dernek Başkanlarımız ile birlikte gerçekleştiriyoruz. Büyük Birlik Partisi olarak insanı merkez almış bir siyasi partiyiz. Bizim ne düşündüğümüzden ziyade, toplumda sizin gibi kanaat önderlerinin ne düşündüğü bizler için çok önemli. Dolayısıyla, burada bir araya gelerek, hem sohbet etmek hem de karşılıklı fikir alışverişinde bulunmak hem de diğer siyasi partilere yol gösterici olmak amacıyla bu toplantıları düzenliyoruz. Bu buluşmanın amacı bir aday tanıtımı değildir. Muhtarlarımızın ardından bugün de meslek grupları, hemşeri grupları ve bunları temsil eden derneklerin başkanları ile bir aradayız. Tamamen söyleşi şeklinde bir toplantı olmasını tercih ediyoruz. Amacımız Kırklareli’nde birlik ve beraberliği tesis etmek” ifadelerini kullandı.
Toplantı daha sonra karşılıklı sohbet ve STK temsilcilerinin görüş istek ve taleplerini belirtmeleriyle devam etti. (F.Kurtbayram)