Bal-Göç'den Kılıçdaroğlu'na teşekkür çiçeği

Edirne Belediyesi’nin ev sahipliğinde "Büyük Taarruzun 100. Yılında Büyük Balkan Buluşması" etkinliği düzenlendi. Balkan Türkleri Derneklerinin bir araya geldiği etkinliğe CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’da katıldı. Kırklareli Balkan Türkleri Göçmenler Dayanışma Derneği Başkanı Erol Ateş, sorunların konuşulduğu toplantıda sundukları fırsat için Kılıçdaroğlu’na çiçekle teşekkür etti.

Kırklareli Balkan Türkleri Göçmenler Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu, Kadın Kolları ve Dernek Üyeleriyle birlikte Edirne Belediyesi'nin düzenlediği "Büyük Taarruzun 100. Yılında Büyük Balkan Buluşması" etkinliğine katıldıklarını bildiren Kırklareli Balkan Türkleri Göçmenler Dayanışma Derneği Başkanı Erol Ateş, burada Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun öncülüğünde Balkan Masası ile STK'lar arasında düzenlenen basına kapalı toplantıda sorunlarını ve taleplerini ilettiklerini söyledi.
Cumhuriyet Halk Partisi Balkan Masası ve Edirne Belediyesi'nin ortak organizasyonunda CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun, Trakyada faaliyet gösteren Balkan Türkleri Dernek Başkanları, Başkan Yardımcıları, Dernek Temsilcileri, Balkan Masası Temsilcileri, Milletvekilleri ve Belediye Başkanlarıyla bir araya gelerek Balkan Derneklerinin sorunları ve istekleri dinlediğini kaydeden Ateş, soru cevap şeklinde ilerleyen toplantının verimli geçtiğini aktardı.
Kırklareli Balkan Türkleri Göçmenler Dayanışma Derneği Başkanı Erol Ateş burada Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na Trakya da faaliyet gösteren Balkan Türkleri Dernekleri adına çiçek takdim ederek derneklere böyle bir fırsat sunulduğu için teşekkürlerini ilettiğini bildirdi.
Ateş, organizasyonu düzenleyen ve ev sahipliği yapan Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan başta olmak üzere emeği geçenlere de teşekkür etti. (H.Murat Taner)