Başkan Dağtaş, "İlk adımımızı atıyoruz"

AK Parti Kırklareli İl Başkanı Yunus Ercan Dağtaş, Cumhurbaşkanlığı 28 Mayıs Seçimlerinden zafer ile çıktıktan sonra mutluluğunu dile getirdi. Kırk Şehitler Diyarı Kırklareli'nin en önemli simgesi olan şehitlik abidesinde kurban kesildi.

Sandık başına gidilen yoğun bir dönemi kazasız belasız geride bırakmanın mutluluğunu yaşayan AK Parti Kırklareli İl Başkanı Dağtaş, bu durumdan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek, "Hayırlı olsun yoğun bir süreci geride bıraktık. Sorun bir şekilde geride bıraktık." sözlerini dile getirdi.

"Başlasın Türkiye Yüzyılı "
Başkan Dagta, şehitlikte kurban kesilmesi töreninde "Başlasın Türkiye Yüzyılı sloganıyla çıktığımız yolda ,Zafer nasip eden Rabbimize bin şükür." sözlerini dile getirdi. AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, AK Parti Kırklareli Merkez İlçe Başkanı Bahadır Kovankaya, Üsküp Belediye Başkanı Hüseyin Kasap ve çok sayıda parti üyesi katılım gösterdi. Kırklareli'nin en önemli simgelerinin başında gelen Kırk Şehitler Şehitlik Abidesin'nde gerçekleştirilen programda konuşan Başkan Dağtaş, "Milletvekilimiz Ahmet Gökhan Sarıçam ile beraber Kırk şehitler diyarı Kırklarelimizin, en önemli simgesi olan şehitlik abidesinden, Ya Allah Bismillah diyerek ilk adımı atıyoruz. Rabbim hayırlı mübarek etsin." dedi.