Başkur, "Kırklareli'me değer katacak herkese her türlü katkıya açığım"

2016-2017 dönemi Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli İl Başkanı olarak görev yapan Ünal Başkur, ‘Yerel Seçimlere Dair’ yazı dizisinde Belediye Başkanı olmaya hak kazanan Derya Bulut'u tebrik etti. "Seçim sürecinde kırıcı bir söylem ile birilerini incitmiş isek; özrü bir borç bilirim" şeklinde konuşan Ünal Başkur, bundan sonraki süreçte de Kırklareli'ne elinden gelecek her türlü katkıya açık olduğunu belirtti. Başkur açıklamasında; "31 Mart 2024 yerel seçimleri itirazlar sonrası Benim Şehrim Kırklareli’de de sonuçlandı. Yerel seçimlerde MHP adayı Derya BULUT Kırklareli Belediye Başkanı olma hakkını kazandı.

Belediye Meclisi ise; 16 CHP, 5 AKP, 4 MHP’li üye ile sonuçlandı.

10 yıllık Belediye Başkanlığı görev sürecinde yarattığı değerler adına Sayın Belediye Başkanı Mehmet Siyam KESİMOĞLU’na teşekkür ederiz. Bu dönemde görev alan tüm Belediye Meclis üyelerine de şehrim adına teşekkürler. Önümüzdeki 5 yıl için göreve seçilen Sayın Derya BULUT ve Belediye Meclis üyelerimize başarılar diliyorum.

Yoğun seçim atmosferinde, kırıcı bir söylem ile birilerini incitmiş isek; özrü bir borç bilirim. Ve bilinmesini isterim ki, Benim Şehrim Kırklareli’me, değer katacak herkese elimizden gelecek her türlü katkıya açığım.

Çünkü her şey; çok daha mutlu bireylerin yaşadığı, çok daha rahat ve kolay yaşanılır bir KIRKLARELİ için…" ifadelerine yer verdi.