BBP Kırklareli'nde muhtarlarla buluştu

Büyük Birlik Partisi Kırklareli İl Başkanlığı “Biz Varız, Sizi Dinliyoruz” adlı programlarının ilkini dün muhtarlarımızla gerçekleştirdi. İl Başkanı Ercan Andaç yaptığı konuşmasında; “Burada Kırklareli il teşkilatımız olarak, siz değerli muhtarlarımız ile bir araya gelerek hem sohbet etmek, hem de dertlerinizi dinlemek için buluştuk. Bu buluşmalarımızın ilkini saygıdeğer muhtarlarımız ile yapmayı uygun gördük. Çünkü muhtarlarımız pandemi döneminden beri yoğun bir çalışma içerisindeler. Bu vesileyle vermiş oldukları hizmet ve gayretlerden dolayı tüm muhtarlarımıza şahsım ve teşkilatım adına teşekkür ediyorum” dedi.

Büyük Birlik Partisi Kırklareli İl Başkanlığı tarafından düzenlenen “Biz Varız, Sizi Dinliyoruz” adlı kahvaltılı programın ilki dün Bizim Park Cafe’de saat 10.30’da gerçekleştirildi. BBP İl Başkanı Ercan Andaç önderliğinde düzenlenen toplantıya merkez ilçemize bağlı köy ve mahalle muhtarları katılım gösterdi.
Başkan Andaç İl Teşkilatı olarak amaçlarının hem sohbet etmek, hem de dert dinlemek olduğunu ifade ederek konuşmasında şunları söyledi;
“Burada Kırklareli il teşkilatımız olarak, siz değerli muhtarlarımız ile bir araya gelerek hem sohbet etmek, hem de dertlerinizi dinlemek için buluştuk. Bu buluşmalarımızın ilkini saygıdeğer muhtarlarımız ile yapmayı uygun gördük. Çünkü muhtarlarımız pandemi döneminden beri yoğun bir çalışma içerisindeler. Bu vesileyle vermiş oldukları hizmet ve gayretlerden dolayı tüm muhtarlarımıza şahsım ve teşkilatım adına teşekkür ediyorum. Çünkü pandemi döneminde tüm muhtarlarımız Vefa Sosyal ekipleriyle üstün bir gayret içerisinde bulundular. Muhtarlarımız bizim için çok değerliler. Biz de siyasi parti olarak her gittiğimiz köy veya mahallede muhtarlarımız ile koordinasyon içerisinde bulunmaya gayret ediyoruz. Ve gezdiğimiz köylerde, mahallelerde bulunan ihtiyaçları tespit edip, dinleyip bunları ilgili kurumları aktarma noktasında olduk. Malum bir deprem süreci yaşadık. Yine bu süreçte muhtarlarımız gerek yardımların ulaştırılması noktasında gerekse, deprem bölgesinden gelen vatandaşların ihtiyaçları noktasında çok büyük çabaları oldu. Bu anlamda yaşanan bu süreçte gösterilen üstün gayretlerinden dolayı bir kez daha muhtarlarımıza teşekkür etmek istiyorum. Yine bilindiği gibi 14 Mayıs 2023 tarihinde ülkemizde bir Cumhurbaşkanlı ve Milletvekilliği seçimi gerçekleşecek. Bizler Büyük Birlik Partisi olarak bu seçime kendi logomuz ve kendi adaylarımızla girmek arzusu içerisindeyiz. Bizim derdimiz seçimden seçime gidip vatandaştan oy istemek değil, her an birlikte olabilmek ve sorunlar varsa bu sorunları beraber çözebilmektir.”
Andaç konuşmasında; “Biz Varız, Sizi Dinliyoruz” adlı bu programlarımızı devam ettirmek, meslek odası başkanlarımızla, STK’larımızla, Okul Aile Birliği başkanlarımızla bir araya gelmek istiyoruz” ifadelerine de yer verdi.
Toplantı daha sonra karşılıklı sohbet ve muhtarların görüş istek ve taleplerini belirtmeleriyle devam etti. (F.Kurtbayram)