Birincilik alan öğretim üyeleri Rektör Şengörür'ü ziyaret etti

Antalya’da düzenlenen Uluslararası 6. Ürolojik Cerrahi Kongresi’nde birincilik ödülü alan Tıp Fakültesi öğretim üyeleri Kırklareli Üniversitesi Rektörü Şengörür’ü ziyaret etti.

Kırklareli Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Feridun Şengör, 29 Kasım 2022 Salı günü Üroloji Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof. Dr. Ahmet Rüknettin Aslan ve Doç. Dr. Alkan Çubuk ile Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür’ü makamında ziyaret etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Şengörür, 09-13 Kasım 2022 tarihlerinde Antalya'da gerçekleştirilen Uluslararası Katılımlı 6. Ürolojik Cerrahi Kongresi’nde “Total Uterin Prolapsusu Tedavisinde Uterus Koruyucu Vajinal Yaklaşım, Sakrospinöz Ligaman Histeropeksi” başlıklı çalışmaları ile video sunum kategorisinde birincilik ödülüne layık görülen Prof. Dr. Ahmet Rüknettin Aslan ve Doç. Dr. Alkan Çubuk ile Kırklareli Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Uzm. Dr. Eralp Çeviker'i tebrik ederek başarılı çalışmalarının devamını diledi. (E.Yıldırım)