Büyük Başarılara İmza Atan Vize Milli Eğitim Müdürü'nden Önadım'a Ziyaret

Vize'den gelen çok özel misafirler Önadım Medya Grubu'nu ziyaret ederek yeni yayımlanan 'Vize'nin Şairleri 3' şiir kitabını tanıttılar.

Vize Milli Eğitim Müdürü Recep Akdemir, beraberinde Vize Bilsem Müdürü Yağmur Özkan, Vize Adalet Erez İlkokulu Müdürü Cihat Çevrim, Vize Sergen Ortaokulu Matematik Öğretmeni Büşra Nur Arslan ve Vize Bilsem öğrencisi Almina Çiçek ile Vize Namık Kemal Ortaokulu öğrencisi Alp Yavuz gazetemize ziyarette bulundu.

Daha önce de “Vize’nin Şairleri” ve “Vize’nin Şairleri 2” kitapları ve bunlar gibi daha birçok başarılı projeye imza atmış olan Vize İlçe Milli Eğitim Müdürü ve beraberinde gelen öğretmen ile öğrenciler, “Vize’nin Şairleri 3” şiir kitabını bizlere tanıttılar. Öğrenciler Almina Çiçek ve Alp Yavuz içinde kendi şiirleri de olan “Vize’nin Şairleri 3” kitabını imzalayarak Medya Grubumuza hediye ettiler. Vize’yi tanıtmak ve çocukların el becerilerini geliştirmek amacıyla daha önce yayımlanmış olan “Renkler Vize’yi Anlatıyor” isimli boyama kitabını da hediye ederek bizi çok mutlu ettiler.

Misafirlerimiz Vize İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Vize’nin Şairleri 3” imza günü etkinliğine de bizleri davet ederek davetiye takdim ettiler. İmza günü etkinliği, 03 Mayıs 2024 tarihinde saat 10.00-12.00 saatleri arasında Vize Kapalı Spor Salonunda gerçekleşecek.