CHP'de aday adaylık başvuruları bugün sona eriyor

CHP'de 13 Mart tarihinde başlayan Milletvekilliği aday adaylığı başvuruları bugün saat 17.00’de sona eriyor. Geçtiğimiz ocak ayında milletvekili aday adayı olmak üzere görevinden ayrılan Av. Alaaddin Güncer, CHP Kırklareli'nin ilk Aday Adayı olarak kamuoyunu bilgilendirmişti. Bu kapsamda yeni aday adayları da CHP’de başvurularını gerçekleştiriyor. 

CHP'de aday adaylık başvuruları hızla devam ederken son viraja girildi. Milletvekili aday adayı olabilmek için başvurularda son gün, bugün. Geçtiğimiz ocak ayında milletvekili aday adayı olmak üzere görevinden ayrılan Av. Alaaddin Güncer, CHP Kırklareli'nin ilk Aday Adayı olarak kamuoyunu bilgilendirmişti. Bu kapsamda yeni aday adayları da CHP’de başvurularını gerçekleştiriyor. Cumhuriyet Halk Partisi'nde 13 Mart Pazartesi günü başlayan, 20 Mart Pazartesi günü saat:17.00'ye kadar devam edecek olan milletvekilliği aday adaylığı başvuruları CHP Genel Merkezine bizzat yapılıyor. İl ve ilçe binalarında gerçekleşen toplantılarda partililer aday adayı olduğunu ilan etmeye devam ediyor. Mevcut CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, Bora Terzi, Ali Çakır, Emin Halebak, Tayfun Okan Çobancık, Burcu Sabancılar, Binnur Güdücüler gibi isimler aday adaylığı başvurusunu yapan isimler arasında yer alıyor.
Yine Lüleburgaz’dan Hakan Dedeoğlu, eski dönem Milletvekillerinden Turgut Dibek, İnşaat Mühendisi Erdem Erdin ve Özgür Kaya da aday adaylığı başvurusunu yaptıklarını sosyal medyadan duyurdular. Başvurular bugün saat 17.00’de sona erecek. (F.Kurtbayram)