CHP Kırklareli İl Danışma Kurulu Toplandı

CHP Kırklareli İl Başkanlığı tarafından düzenlenen İl Danışma Kurulu Toplantısında konuşan İl Başkanı Alaaddin Güncer, “Partimizin tüm üyeleriyle birlikte Kırklareli'de başarılı bir seçim
kampanyasına hazırız! Her bir üyemiz, parti yöneticilerimiz ve seçilmişlerimizle beraber birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde seçim kampanyamızı yürüteceğiz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli İl Başkanlığı tarafından geçtiğimiz Cumartesi günü İl Danışma Kurulu Toplantısı düzenledi. İl Başkanı Alaaddin Güncer öncülüğünde milletvekilleri, belediye başkanları daha önceden il başkanlığı, milletvekilliği, belediye başkanlığı yapmış partililerle birlikte mevcut ilçe başkanları, il ve ilçe yöneticilerinin katılım sağladığı Danışma Kurulu Toplantısı Kırklareli Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleşti.
İl Danışma Kurulu toplantısı sonrasında basına bir açıklama yapan İl Başkanı Alaaddin Güncer şunları söyledi;
“Türkiye önemli bir seçim sürecine doğru ilerliyor. CHP olarak halkımıza karşı sorumluluklarımız var. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun önderliğinde, Partimizin genel merkezinin çizmiş olduğu yol haritasına göre ilimizde gerekli çalışmayı yürütüyoruz. Önemli bir seçim sürecine giderken, parti içerisinde Kırklareli'nin genel yapısı üzerine fikir alışverişi yaptığımız toplantılar gerçekleştiriyoruz. İl Danışma Kurulu toplantımızı bu nedenle gerçekleştirdik. Mevcut parti yöneticilerimizle birlikte daha önceden partimize çeşitli görevlerde hizmeti bulunmuş yöneticilerimizin bir araya geldiği danışma kurulu toplantımızda önümüzdeki süreçte uygulayacağımız önemli fikirler elde ettik. Bizde İl Başkanlığı olarak bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz çalışmaları danışma kurulu üyelerimize anlattık. Partimizin tüm üyeleriyle birlikte Kırklareli'de başarılı bir seçim kampanyasına hazırız! Her bir üyemiz, parti yöneticilerimiz ve seçilmişlerimizle beraber birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde seçim kampanyamızı yürüteceğiz. İl başkanlığı olarak biz uzun süredir sahada çalışma yürütüyoruz. Halkımızı dinliyoruz, sorunlarını not alıyoruz ve partimizin çözüm önerilerini halkımıza anlatıyoruz. Çünkü Türkiye'nin her sorununa karşı Cumhuriyet Halk Partisi'nin çözümü hazır! Danışma kurulu toplantımıza katılan ve fikirleriyle katkı sunan partililerimize teşekkür ediyorum.” (H.Murat Taner)