Cumhuriyet Mahallesinde İbre Ali Güngör'den Yana

EDİRNE/UZUNKÖPRÜ- Daha önce gazetemiz aracılığı ile Cumhuriyet Mahallesine Muhtar Adayı olduğunu mahallenin en eski simalarından Ali Güngör seçim çalışmalarına devam ediyor. Mahalle için çeşitli STK ve kurumlarla şimdiden temaslar kuran Güngör mahallelilerle sık sık bir araya gelerek fikir alışverişinde bulunuyor. Gazetemize açıklamalarda bulunan Güngör, “Bu süreçte hemen hemen her gece kahvelerimizde vatandaşlarımız ile bir araya geldik. Ev ziyaretleri de gerçekleştirerek mahallelilerimizden destek istedik. Yola çıktığımız ilk günden bu yana bana olan güven ve desteğinizi gördükçe kendimi bu işe daha çok adadım” dedi.

 

Mahallenin en eski isimlerinden olduğunu ifade eden Güngör, “Ben mahallemizin en eski simalarından birisiyim. Tabiri caiz ise mahallenin kurucuları arasında yer alıyorum.  Mahallelilerimiz ile yaptığımız istişarelerde hem kendi fikirlerimizi paylaştık hem de onların düşüncelerinizi dinleyerek ortak bir çözüm haritası oluşturduk. Seçimlere artık 3 gün kaldı. Vereceğiniz karar ile mahallemiz için önemli bir adım atacaksınız. Mahalle halkımızın her derdine koşan her zaman ulaşılan bir muhtar olacağıma bir kez daha söz veriyorum. Sizlerden 31 Mart'ta yapılacak seçimlerde desteklerinizi bekliyorum” dedi.

 

ALİ GÜNGÖR KİMDİR?

1956 yılında Bayramlı köyünde doğdum. Bir kız çocuk babasıyım. Uzunköprü Lisesinde başlayıp Edirne lisesinden mezun oldum. 1981-1990 yılında Gazi Turhan Bey ortaokulu görevlisi olarak göreve başladım. 1991 yılında M:A. Dilmen Ticaret Lisesine tayin oldum. 2006öğretin yılı sonunda emekli oldum.  32 yıldan bu yana Cumhuriyet mahallesinde ikamet etmekteyim. 1995 yılından beri Orkun sitesi yönetim kurulu başkanı olarak görev yapıyorum. Atatürk Düşünce Derneği ve bunun yanında bir çok STK üyesiyim. Ayrıca 2 dönemdir Ziraat odası delegesi olarak görev yapmakla birlikte ziraat odası seçiminde divan başkanlığı da yaptım.  Kurucusu olduğum mahalleme halkımın vereceği destekle muhtar adayı oldum.”