ÇYDD Kırklareli Şubesi'nin 14. Olağan Genel Kurulu yapıldı

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Kırklareli Şubesi, Pazar günü gerçekleştirdiği tek liste ile gidilen 14. Olağan Genel Kurulu’nda yeni yönetimini seçti.

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Kırklareli Şubesinin 14. Olağan Genel Kurulu 26 Şubat Pazar günü saat 11.00’de Kırklareli Belediyesi Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan Genel Kurulda Divan Başkanlığına Erol Özkan ve İsmail Karakaya seçildi.
Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından yapılan seçimde Birsen Meriç, Şükran Balcıoğlu, Sevda Alur, Kadriye Tara, Öznur Gözkaman, Sevil Özdil ve Fatih Umutlu’nun olduğu tek liste göreve seçildi. Şube Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine Erol Özkan, Şirin Aykan, İsmail Karakaya, Denetleme Kurulu Asil Üyeliklerine ise Birsen Meriç ve Şükran Balcıoğlu seçildi.
Seçim sonrası bir açıklama yapan mevcut Başkan Birsen Meriç, Genel Kurula katılarak oy kullanan üyelere teşekkür etti. Meriç, “Üzüntülerin, acıların gölgesinde 14. Seçimli Olağan Genel Kurulumuzu yaptık. Hafta sonu üyelerin çoğu şehir dışında olduğundan katılım az olsa da, telefonla arayarak Genel Kurulumuz için başarı dileklerini bildirdiler. Sağ olsunlar. Bir de söyledikleriyle bizi gülümsettiler, başka aday liste varsa gelelim destek olalım diye. Keşke olsa. Genel Kurullara heyecan gelir.
İşlerinin yoğunluğu dolayısıyla yeni yönetimde görev almayan yol arkadaşlarıma teşekkür ederim. Gönüllülük te veda diye birşey yok. Sadece kısa bir mola. Yine beraberiz. Yine çocuklarımız için çalışacağız. Yine mücadeleye devam edeceğiz. 2023-24 Dönemi için görev sorumluluğu alan, yeni Yönetim Kuruluna seçilen arkadaşlarımı tebrik ediyor, dayanışmanın gücüyle, huzurla, ekip ruhuyla başarılı çalışmalar diliyorum. Hepimize kolay gelsin!” dedi. (ÇYDD)