Dermenci ve Bayram ailesinin mutlu günü

Kırklareli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ali Dermenci ve eşi Ayşegül Dermenci’nin kızları Duygu, Gülşen ve Mehmet Bayram çiftinin oğulları Barış ile nişanlandı.  

Kırklareli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ali Dermenci ve eşi Ayşegül Dermenci’nin kızları Duygu, Gülşen ve Mehmet Bayram çiftinin oğulları Barış ile nişanlandı. 5 Ekim Çarşamba akşamı Leylandi Kır Düğün Bahçesinde düzenlenen nişan törenine çok sayıda davetli katılım gösterdi. Nişana çiftin aileleri, akrabaları, yakınları, dostları ve tüm sevenleri iştirak ettiler. Bu güzel geceye ayrıca Kırklareli’nin iş adamları, kamu kurum temsilcileri, STK temsilcileri ve tanınmış simaları da katıldı. Dermenci ve Bayram aileleri kapıda tüm misafirleri karşılarken, davetliler de çam sakızı çoban armağanı takılarını mutlu çifte hediye ettiler. Daha sonra alkışlar eşliğinde ilk danslarını gerçekleştirmek için piste çıkan Duygu ve Barış’ın mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Ardından Kırklareli Belediye Başkanı M.Siyam Kesimoğlu, çifte bir ömür boyu mutluluklar dileyerek, nişan kurdelesini kesti. Sonrasında ise gecede hareketli saatler başladı. Hareketli oyun havaları eşliğinde çiftin mutluluğunu pistte onları yalnız bırakmayarak paylaşan davetliler, unutulmaz bir gece yaşadılar.
Bizler de gazetemiz olarak Duygu ve Barış tebrik ediyor, kendilerine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz. (F.Kurtbayram)