DEVA Partisi'nin Genel Başkan Yardımcıları Kırklareli'ndeydi

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcıları Candan Karlıtekin ve Evrim Rızvanoğlu, beraberindeki heyet ile dün Kırklareli'nde partililerle buluştu. 

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcıları Candan Karlıtekin ve Evrim Rızvanoğlu, beraberindeki heyet ile dün Kırklareli'nde partililerle buluştu. Saat 11.00’de gerçekleşen ziyarette İl Başkanı Engin Turan, Kırklareli’ni ziyaret eden heyete teşekkürlerini sundu. Tüm partililerin sürekli sahalarda olduğunu ifade eden Turan, vatandaşın derdini, sıkıntılarını dinlediklerini, ülkemizde bir an önce refahın, huzurun hakim olmasını istediklerini söyledi. Daha sonra basın mensuplarına bir açıklama yapan Genel Başkan Yardımcıları Evrim Rızvanoğlu ise şunları kaydetti;
“Grup halinde bugün Trakya’da, sahadayız. Amacımız burada derneklerle bir araya gelmek, vatandaşımızı dinlemek, onların dertlerini alıp, Ankara’ya götürebilmek. Daha da önemlisi Deva Partisi iktidarında nasıl ilerleyeceğimizi yol haritası ile detaylandırmak. Deva Partisi çok çalışan bir parti. Örneğin şu anda 12 tane eylem planı hazırladık. Birkaç ay içerisinde toplam 22 eylem planımızı tamamlamış olacağız. Gittiğimiz sahalarda bu eylem planlarımızı vatandaşlarımızla paylaşıyoruz. Bu yakın siyasi tarihimizde hiçbir partinin yapmadığı çok değerli bir çalışmadır.”
DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Candan Karlıtekin de yaptığı açıklamada; “Dert sadece bizim değil hepimizin derdi. İnşallah hep birlikte çalışıp, bu musibetten kurtulacağız. Enseyi karartmaya gerek yok, bu iş olacak. Türkiye tekrar düştüğü otokrasi çukurundan, demokrasiye evirilecek. Çözüm ortaklarımızla birlikte inşallah güçlendirilmiş parlamenter sistemi bu ülkeye taşıyacağız” dedi.
Partililer daha sonra ilimizde esnaf ziyareti gerçekleştirdi. (F.Kurtbayram)