Evrensekiz Evrenspor'da yeni hoca imzayı attı

Evrensekiz Evrenspor, 2023-2024 Sezonu için Abdullah Çelik ile anlaştığı duyurdu. Gerçekleştirilen anlaşma ile ilgili kulüpten yapılan açıklamada hayırlı olması dilendi.

Evrensekiz Evrenspor, Abdullah Çelik hoca ile anlaştığını duyurdu. Yapılan açıklamada Evrensekiz Evrenspor, "2023-2024 Sezonu için değerli hocamız Abdullah Çelik ile anlaşmış bulunuyoruz. Kendisine ve takımımıza, sonu şampiyonluk olan başarılı bir sezon diliyoruz." sözleri dile getirildi.

 

Başkan Nalbant'tan destek

Yeşil sahalarda başarıyı kovalayan başarılı ekip Evrensekiz Evrenspor'a desteklerini esirgemeyen Evrensekiz Belediye Başkanı Mustafa Nalbant'ın da bulunduğu imza töreninde, şampiyonluk hedefi yinelendi. Kulüp binasında gerçekleşen imza töreninde teknik ekibin önemli bir görevi üstlendiği ifade edildi.

 

Tesislerde son viraj

Bu sezonda takıma desteklerin devam edeceğini ifade eden Başkan Nalbant, Evrensekiz Evrenspor'un yapımında sona gelinen yeni tesislerde, ilk sezonda şampiyonluk kutlayacaklarına inandığını ifade etti. Başarıya inancının tam olduğunu ifade eden ekibe başarılar dilendi.