"Geleceğe dair hedefleri olan nesiller yetiştirmek asli vazifemizdir"

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılının başlangıcı dolayısıyla yaptığı açıklamada, “Okuyan, araştıran, geleceğe dair hedefleri olan nesiller yetiştirmek asli vazifemizdir. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı ne kadar iyi yetiştirebilirsek ülkemizin yarınları da o kadar güvende ve aydınlık olacaktır” dedi.

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, “2022/2023 Eğitim ve Öğretim Yılı”nın 12 Eylül 2022 Pazartesi günü başlayacak olması dolayısıyla yaptığı açıklamasında şunları kaydetti:
“Okuyan, araştıran, geleceğe dair hedefleri olan nesiller yetiştirmek asli vazifemizdir. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı ne kadar iyi yetiştirebilirsek ülkemizin yarınları da o kadar güvende ve aydınlık olacaktır. Toplumların huzurlu, güvenli ve refah içinde yaşaması ancak bu şekilde mümkündür. Okul, veli ve öğretmen arasında samimi ve güvene dayalı bir iletişimin kurulmasının çocuklarımıza çok önemli katkılar yapacağını düşünüyorum. Öğrencilerimizin; sorumluluk alabilen, analiz yapabilen, arkadaşlarıyla sevgi ve saygı temeline dayalı ilişkiler kurabilen bireyler olarak kendilerini yetiştirme hedefiyle başarılı bir yıl geçirmelerini temenni ediyorum.
2022/2023 Eğitim ve Öğretim Yılı’nın ülkemize, milletimize, öğretmen ve milli eğitim camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyor, öğretmen ve öğrencilerimizin sağlıklı, mutlu ve başarılarla dolu bir eğitim yılı geçirmelerini diliyorum.” (E.Yıldırım)