İyi Parti Adayı İyi Dileklerle Ziyaretlerini Sürdürüyor

Kırklareli İyi Parti Belediye Başkan Adayı Ali Dermenci, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor.

Seçim çalışmalarına durmadan devam eden Kırklareli Belediye Başkan Adayı Ali Dermenci, ziyaretlerini güzel temenniler dileyerek sürdürüyor. Belediye Başkan Adayı Dermenci, son ziyaretini Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma Derneği’ne gerçekleştirdi. Ali Dermenci, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Çok değerli Dernek Başkanımız ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya geldik” notunu düştü.

“Önemli olan insanlara dokunabilmek”

Şehit ve Gazi Aileleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Yakup Yürükçü, bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Ali Dermenci’nin halkın içinden gelen ve halkla iç içe olan biri olduğundan dolayı ayrı bir yeri olduğunu ifade etti. Önemli olanın insanlara biraz dokunabilmek olduğunu belirten Dernek Başkanı Yürükçü, “Senin gibi insanlardan bize zarar gelmez, hangi saatte kapını çalarsak çalalım bir şekilde ulaşırız. Bu da çok önemli.” diyerek konuşmasını tamamladı.

Başkan Adayı Dermenci, vatanın bölünmez bütünlüğünü korumak için gözlerini kırpmadan şehadete ulaşan şehit ve gazileri rahmet ve minnetle andığını dile getirerek oradan ayrıldı.