"Kandiller, dayanışma ve birlikteliklerimizi arttırdığımız önemli günlerdir"

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, 07 Ekim 2022 Cuma günü kutlanacak olan “Mevlid Kandili” dolayısıyla yayınladığı mesajında şunları kaydetti:
“Mübarek günlerin ve gecelerin, el ele verip tüm dünyada barışı tesis etmemiz için bize sunulmuş birer fırsat olduğunu unutmamalıyız. Böylesine önemli günler manevi duygularımızı canlandıran, kendimizi sorgulamamıza vesile olan, duygu birliğinin, kardeşliğin, hoşgörünün, hat safhaya çıktığı müstesna zaman dilimleridir. Kandiller bizleri bir arada tutan, bağlarımızı güçlendiren kutsal günlerimiz, günlük hayatın telaşından uzaklaşıp paylaşımlarımızı yoğun yaşadığımız, dayanışma ve birlikteliklerimizi daha da arttırdığımız önemli günlerdir. Bizler bu mübarek günler vesilesiyle dostluklara daha da önem vermeli, kırgınlıklardan kaçınmalı, yapılan hatalarımızı telafi etme yoluna gitmeliyiz.
Bu duygu ve düşüncelerle tüm vatandaşlarımızın ve İslam Alemi’nin Mevlid Kandili’ni kutlar; bu anlamlı gecenin birliğimize, beraberliğimize ve hayırlara vesile olmasını temenni ederim.”
(E.Yıldırım)