Kavaklı OSB Müteşebbis Heyeti toplandı

Kavaklı Tarıma Dayalı Süt İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti toplandı. Toplantıda Kavaklı Beldesinde kurulacak olan ve yer seçim işlemleri tamamlanan bölgenin devam eden ve planlanan çalışmaları ele alındı.

Kavaklı Tarıma Dayalı Süt İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Toplantısı Kırklareli Valisi Birol Ekici’nin başkanlığında heyet yetkililerinin katılımı ile 02 Kasım 2022 Çarşamba günü Valilik Atatürk Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.
Vali Birol Ekici’nin başkanlığında İl Genel Meclisi Başkanı Aydın Karakoç, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Yüksel Akış, Kavaklı Belediye Başkanı Gürel Koşdemir, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan, Kırklareli Ticaret Borsası Meclis Bakan Yardımcısı Hikmet Yıldırım, Trakya Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Mahmut Şahin, Trakya Kalkınma Ajansı Kırklareli Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Emre Beji, Trakya Kalkınma Ajansı Planlama Uzmanı Mehmet Karaman, Kırklareli İl Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Aksoy, Kırklareli Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ersoy Canbek ile Kırklareli Milli Emlak Müdürü Uğur Aydın’ın katılımıyla gerçekleşen Kavaklı Tarıma Dayalı Süt İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Toplantısında; Kavaklı Beldesinde kurulacak olan ve yer seçim işlemleri tamamlanmış olan bölgenin devam eden ve planlanan çalışmalar ele alındı. (E.Yıldırım)