VIDEO HABER - Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut: 'Kırklareli'ni Mahcup Etmeyeceğim'

Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, mazbata töreninin ardından adeta tarih yazdı. Kırklareli Adliyesi'nden Belediye Başkanlığı binasına kadar uzanan coşkulu bir kortej yürüyüşü gerçekleştirildi. Bu anlamlı yürüyüş, Kırklareli'nin dört bir yanından gelen vatandaşlarla birlikte, umut ve yenilik dolu bir geleceğe doğru atılan adımların simgesi oldu.

Başkanlık binasına vardıklarında, Başkan Bulut yürüyüşe eşlik eden ve belediye binası önünde karşılayan kalabalığa yönelik duygu dolu bir konuşma yaptı. Başkan Bulut, "Kırklarelimizin uzun zamandır hasret kaldığı hizmet değişimi için bugün itibariyle hayırlısıyla görevimize birazdan başlayacağız. Rabbim bundan sonra utandırmasın.” diyerek yeni dönem için umut ve kararlılık mesajı verdi.

Bulut, konuşmasına, Kırklareli'ne en iyi şekilde hizmet etme sözü vererek devam etti: "İnşallah ilimize en iyi şekilde hizmet etmek için varız ve bundan sonraki süreçte de sizlerin bizlere desteğinizi mahçup etmemesi üzerine niyet ediyorum. Ve o doğrultuda da gece gündüz demeden, 7/24 demeden çalışacağıma hepinizin huzurunda söz veriyorum." ifadeleriyle vatandaşların desteğini ve güvenini talep etti. Başkan Bulut'un sözleri, şehrin geleceğine dair güçlü bir vizyonun ve karşılıklı güvenin temellerini atmış oldu.