Kırklareli'den Aydın'a Ziyaret

Kırklareli ve Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanları ortak çalışma konuları üzerinde görüştüler.

Kırklareli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Altıntel, Aydın Ticaret Borsası’nı ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu. Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Altıntel, Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur ve beraberindeki heyet ile görüşme sağladı. Borsaların iş birliği ve ortak çalışma konuları üzerinde durdular.

Sorunların, tüm sektörlerin iş birliği içinde hareket etmesiyle çözülerek, kazanımların artacağı konusuna dikkat çektiler.

Görüşmenin sonunda Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Fevzi Çondur, Kırklareli Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Turhan Altıntel’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti ve günün anısına plaket takdim edildi.

Aydın Ticaret Borsası öncülüğünde, tarım, gıda ve hayvancılık sektörlerindeki ulusal ve uluslararası firmaları ve ziyaretçileri bir araya getiren ve yenilikçi tarım makinalarının, tarımın tüm yeniliklerinin sergilendiği, üreticilere ve ziyaretçilere gösterildiği 11. Uluslararası Tarım, Gıda ve Hayvancılık Fuarı gerçekleşti. Kırklareli Ticaret OdasıYönetim Kurulu Başkanı Turhan Altıntel fuara katıldı. Başkan Turhan Altıntel, fuar alanındaki stantları gezerek yetkililerden bilgi aldı ve fuarın hayırlı olması temennisinde bulundu.