Kırklareli'nde ücretsiz WİFİ uygulaması mı başlıyor?

DEVA Partisi Kırklareli Belediye Başkan Adayı Rifat Rafael Haleva, 31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarına devam ediyor.

Kırklareli Belediye Başkan Adayı Haleva, projelerine dair açıklamalarda bulundu. Başkan Adayı Haleva açıklamasında şu ifadeleri dile getirdi;
"Ücretsiz Wi-Fi Hizmeti: Şehir meydanında, trafiğe kapalı bulvarlarda, park ve bahçelerde ve kamu binalarında ücretsiz Wi-Fi sağlıyoruz. İnternet erişimi herkesin hakkı.
Akıllı Kavşak Yönetimi: Gerçek zamanlı ve dinamik kavşak yönetim sistemini geliştirerek akıllı kavşak çözüm merkezini kuruyoruz. Trafik akışını optimize ediyoruz.
Trafik Yönetimi ve Bisiklet Yolları: Trafik ışığı önceliklendirme, akıllı yönlendirme ve optimum güzergâh planlama sistemleriyle şehirdeki ulaşımı kolaylaştırıyoruz. Bisiklet yolları düzenleyerek sürdürülebilir ulaşımı teşvik ediyoruz.
Ekonomik Bisiklet Yolları: Yoğun trafikli bölgelere ekonomik ve pratik bisiklet yolları yapıyoruz. Planlı ve güvenli bisiklet park yerleri oluşturarak bisikleti günlük ulaşım aracı haline getiriyoruz.
Paylaşımlı Bisiklet Park Alanları: Her mahallede en az bir adet paylaşımlı bisiklet park alanı oluşturuyoruz. Bisiklet kullanımını teşvik ederek çevre dostu ulaşımı destekliyoruz.
Siz de şehrimizin ulaşım ve erişimini daha kolay ve çevre dostu hale getirmemize katkı sağlayın."