Kırklareli Taekwondo ekibi Okul sporları Yıldızlar Türkiye Birinciliği Müsabakalarına hazır

Bölgenin en çok bilinen ve Kırklarelili vatandaşlar tarafından büyük ilgi gören Taekwondo sporu, başarılarla ilimizi gururlandırmaya devam ediyor. Kırklareli'nden en küçüğünden en büyüğüne birçok sporcunun içerisinde bulunduğu Taekwondo sporu Kırklareli'nde bulunan kulüplerin göstermiş olduğu çabalar sonucu oldukça takdir edilen bir spor haline geldi.

25-27 Nisan 2024 tarihleri arasında Okul sporları Yıldızlar Türkiye Birinciliği Müsabakalarında ilimizi temsil edecek olan sporcular hazırlıklarını tamamladı. Geçmiş müsabakalarda üstün başarılar elde eden sporcular bugün başlayacak olan Okul sporları Yıldızlar Türkiye Birinciliği için mücadele edecek.

Taekwondo Antrenörü Gökhan Yeşil, kazandıkları başarılarla gündemde kalarak büyümeye ve gelişmeye devam ettiklerini açıkladı. Yeşil “Doğru bildiğimizi söyleyerek, karakterimiz ve kişiliğimizden ödün vermeyerek ve en önemlisi işimize olan saygımızı ve ciddiyetimizi kaybetmeden yolumuza devam ediyoruz. Sporcularımızın çalışma arzusu ve hırsı bizleri umutlandırıyor. Planlı ve programlı çalışma ile ortaya koyduğumuz performans ve başarı göz ardı edilemez. Kırklareli olarak gece gündüz çalışa, ulusal ve uluslar arası arenada bizleri temsil eden çocuklarımızın gayretini ve başarısını takdir etmeliyiz. Kısa zamanda çok daha iyi olacağız ve Kırklareli'ne ve ülkemize çok sayıda başarı ve madalya kazandıracağız” dedi.