Kırklareli Ticaret Borsası'ndan Türkiye-KKTC Ekonomi Konferansına Davet

Kırklareli Ticaret Borsası'nın yaptığı duyuruya göre, Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) arasında ekonomik ilişkileri daha da güçlendirecek olan "Türkiye-KKTC Ticaret Odası Forumu Ekonomi Konferansı" için geri sayım başladı. İki ülke arasında ticari ve yatırım ilişkilerinin gelişimine katkıda bulunmayı amaçlayan bu önemli etkinlik, 19 Nisan 2024 tarihinde İstanbul'da düzenlenecek.

2018 yılında iki taraf arasında imzalanan Mutabakat Zaptı'nın bir ürünü olan konferans, ikili ekonomik işbirliklerini pekiştirmeyi hedefliyor.

Türkiye ve KKTC iş dünyasının önde gelen temsilcilerini bir araya getirecek olan konferans, KKTC'deki yatırım fırsatlarını ve iş yapma ortamını katılımcılara tanıtacak. Sektörel paneller, detaylı sunumlar ve iş görüşmeleriyle zenginleştirilen program, her iki ülkenin ekonomik bağlarını kuvvetlendirme ve yeni iş birlikleri kurma yolunda önemli bir adım atacak.

Katılım İçin Son Çağrı

Kırklareli Ticaret Borsası tarafından yapılan açıklamada, konferansa katılımın ücretsiz olduğu ve ilgilenenlerin 15 Nisan 2024 Pazartesi gününe kadar https://anket.tobb.org.tr/#/anket/TURKIYE-KKTC-EKONOMI-KONFERANSI adresi üzerinden online başvuru formunu doldurarak kayıtlarını teyit etmeleri gerektiği hatırlatıldı. Katılımcılara, KKTC ve Türkiye arasındaki ticaretin geleceğine dair değerli bilgiler ve iş birliği fırsatları sunulacak.