Kırklareli Üniversitesi Kariyer Merkezi Aralık Ayında 14 Eğitim Programı Düzenliyor

Kırklareli Üniversitesi Kariyer Uygulama ve Araştırma  Merkezi tarafından 'Bireysel Kariyer Gelişimi Eğitimleri' ve 'İnce Beceri Eğitimleri' başlıkları altında Aralık Ayı boyunca 10 adet yüz yüze 4 adet online eğitim verilecek.

Yüzyüze eğitimler Kayalı Kampüsü Rektörlük Binası'nda yer alan Kariyer Merkezi Çok Amaçlı Salon'da gerçekleştirilecek. Online eğitimler ise öncelikli olarak Kayalı Kampüsü'ne uzak ilçe kampüsleri ile mezunlara hizmet sunmak üzere planlandı.
Aralık ayı eğitim programı Merkezin kullandığı, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi Başkanlığı tarafından desteklenen kariyer yazılımı yetenekkapisi.org üzerinden yayınlandı. Öğrenci ve mezunlar Yetenek Kapısı portalına girerek eğitimlere başvurabilecek. 
Bütün eğitimler e-katılım belgeli olacak. 'Bireysel Kariyer Gelişimi Eğitimleri' veya 'İnce Beceri Eğitimleri' başlıkları altında verilen eğitimlerin tamamını alan öğrenci ve mezunlara ise katılım belgesi yerine ‘Bireysel Kariyer Gelişimi Sertifikası’ ya da ‘İnce Beceri Eğitimleri Sertifikası’ verilecek. Sertifikalar basılı olmayacak e-sertifika şeklinde düzenlenecek. 
Yüz yüze ve online eğitimler yıl boyunca tekrarlı bir şekilde düzenlenecek, öğrenci ve mezunlar tamamlamadıkları eğitimleri telafi edebilecekler. (E.Yıldırım)