Kırklarelili çocuklar Süper Lig takımlarının mücadelesine ortak oldu

Kırkklarelili halterci çocuklar, "Mutlu Kentin Umutları" projesi kapsamında İstanbul’da karşı karşıya gelen Süper Lig takımlarından Galatasaray-Antalyaspor maçını izledi. Yarıyıl tatili karne heriyesi olarak İstanbul’a giden çocuklar Galatasaray’ın rakibi Antalyaspor’u 2-1 yendiği karşılaşmada birlik ve beraberlik duygusunu yaşama fırsatı da buldu. 

Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından “Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP)” kapsamında uygulanan "Mutlu Kentin Umutları" projesi kapsamında düzenlenen Halter Kursuna katılan ve proje sonunda Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde eğitimlere devam eden çocuk ve gençlerin, aralarındaki birlik ve beraberlik duygusunu geliştirmek amacıyla geçtiğimiz 21 Ocak 2023 Cumartesi günü İstanbul Nef Stadyumunda oynanan Galatasaray-Antalyaspor futbol müsabakasına gittiler.
Yarıyıl tatili karne hediyesi olarak düşünülen faaliyette çocukların moral ve motivasyonlarını geliştirmek, okul başarılarını artırmak, profesyonel sporcuları yerinde görerek devam ettikleri spor branşında (Halter) şevk ve heyecanlarını arttırarak azimli olmalarını sağlamak amaçlandı.
Maçta Galatasaray-Antalyaspor’u 2-1 mağlup ederek üst üste 9. galibiyetini alarak liderliğini sürdürdü. (E.Yıldırım)