KLÜ'den firmalara Markalaşma ve Marka Yönetimi Eğitimi

Kırklareli Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi tarafından düzenlenecek bu eğitim çerçevesinde gıda odaklı sektörlerde rekabet eden işletmelerin markalaşma sürecinin tanımlanması, marka yolu ile tüketici temelli başarının elde edilmesinin değerlendirilmesi ve sürdürülebilir rekabetin bir bileşeni olarak marka olgusuna yönelik kapsamlı bir çerçevenin oluşturulması amaçlanıyor.
Eğitim, gıda işletmelerinin markalaşma sürecine yönelmesinin sağlanması amacı ile marka kavramına yönelik temel teorik ve uygulama örneklerini kapsayacak düzeyde planlanacak.
Bu bağlamda eğitim aşağıdaki temalar etrafında gerçekleştirilecektir:
Marka Kavramı, Markanın Tüketici ve İşletmeler Açısından Önemi, Marka Çeşitleri, Markaya İlişkin Kavramlar: Marka Değeri, Marka Kişiliği, Marka Eşitliği, Marka Konumlandırma, Marka Stratejileri ve Yönetimi, Marka Yönetiminde Etik.
Yüz yüze eğitimler Kırklareli Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi Eski Rektörlük Binası (Otogar Yanı)’nda verilecek. Eğitim için son başvuru tarihi 17 Mart 2023 Cuma. Eğitimlere gıda odaklı faaliyet gösteren firma personelleri katılabilecek. Eğitim sonunda katılım belgesi verilecek. Eğitime ilişkin daha detaylı bilgi için klusem@klu.edu.tr e-posta adresi üzerinden eğitim danışmanına ulaşılabilecek ayrıca eğitimlerle ilgili detaylı bilgiye https://sem.klu.edu.tr üzerinden erişilebilecek. (N.Şensöz)