KLU Rektörü Şengörür'den, KTSO Başkanları KLU Rektörü Şengörür'den, KTSO Başkanları "Hayırlı olsun" ziyareti

Gerçekleşen seçimler ile güven tazleyerek yeniden göreve seçilen KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Başkanı Soner Ilık ile Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan’a "hayırlı olsun" ziyaretleri sürüyor. Bu kapsamda Kırklareli Üniversitesi (KLÜ) Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür, Ilık ile Özsan’ı ziyaret ederek, “Hayırlı olsun” temennisinde bulundu. Kırklareli’de istihdamın artırılarak ekonominin canlanması için gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade eden Başkan Ilık, Oda olarak bugüne kadar yaptıkları ve önümüzdeki günlerde yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Kırklareli Üniversitesi (KLÜ) Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık ile Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan’ı ziyaret ederek, “Hayırlı olsun” temennisinde bulundu.
Ziyarette Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Katip Üyesi Cengiz Alıpatar ile Meclis Üyesi Eyüp Sultan Şenay’da yer aldı.
Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür’e ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Kırklareli’de istihdamın artırılarak ekonominin canlanması için gece gündüz demeden çalıştıklarını ifade eden Başkan Ilık, Oda olarak bugüne kadar yaptıkları ve önümüzdeki günlerde yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür’de sivil toplum örgütlerinin önemini bildiklerini bu sebeple her zaman birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalar yapmaya hazır olduklarını ifade etti.
Ziyaretler tüm hızıyla sürüyor
Bu arada Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık'a hayırlı olsun ziyaratleri de tüm hızıyla sürüyor.
Bu kapsamda Turkcell Network Yöneticisi Mehmet Yalkın ile Turkcell Trakya Bölge Bayileri, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanlığına tekrardan seçilen Soner Ilık’a “Hayırlı olsun” ziyareti gerçekleştirdi.
Ilık, gerçekleştirdikleri ziyaretlerinden dolayı Turkcell Network Yöneticisi Mehmet Yalkın ile Turkcell Trakya Bölge Bayilerinin yetkililerine teşekkür etti. Hayırlı olsun ziyaretinden sonra Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu’nda düzenlenen “Trakya’da Şebeke Çekiminin Değerlendirilmesi ve İyileştirmesi” konulu çalıştaya geçildi.
Bir başka ziyaret ise Kırklareli Merkez İlçe Muhtarlar Derneği Başkanı Asılbeyli Köyü Muhtarı İsmet Cebeci ile Yoğuntaş Köyü Muhtarı Necmi Öztürk ile Kadıköy Köyü Muhtarı Aydın Yılmaz tarafından gerçekleştirildi.
Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, İsmet Cebeci ve Aydın Yılmaz’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.
Kırklareli Engelliler Yaşam Derneği (KEYD) Başkanı Behice Köseoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Dilay Yaşar, Mukadder Küçükhan ile Nuray Bayram, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık’ı göreve tekrardan seçilmesi dolayısıyla ziyaret ederek, “Hayırlı olsun” temennisinde bulundu.
Ilık, Başkan Behice Köseoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Dilay Yaşar, Mukadder Küçükhan ile Nuray Bayram’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Kırklareli S.S. 19 No.lu Damperli ve Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Mehmet Güler ile Av.Yunus Ercan Dağtaş da Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık ile Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan’ı ziyaret ederek, “Hayırlı olsun” temennisinde bulundu.
Yine S.S. Kırklareli Köy Kalkınma ve Diğer Tarımsal Amaçlı Kooperatifler Birliği (KÖY-KOOP. Kırklareli Birliği) Yönetim Kurulu Başkanı Nedayi Çelik ile Yönetim Kurulu Üyeleri Benan Demirhindi, Zafer Çevik ile Mustafa Çıldır, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık ile Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan’ı ziyaret ederek, “Hayırlı olsun” temennisinde bulundu.
Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, KÖY-KOOP. Kırklareli Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Nedayi Çelik ile Yönetim Kurulu Üyeleri’ne ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. (F.Kurtbayram)