KTSO Başkanı Ilık'a "Hayırlı olsun" ziyaretleri devam ediyor

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık’a yapılan “Hayırlı olsun” ziyaretleri yoğun bir şekilde sürüyor. Kapıcıoğlu İnşaat ve Nazar İnşaat sahibi Aziz Kapıcıoğlu ile Kırklareli Seyyar Pazarcılar Odası Başkan Vekili Hasan Hüseyin Kanar ziyarette bulundu. Ziyarette Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyesi Recep Bars’ta yer aldı.
Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık ziyaret gerçekleştirerek, iyi dileklerde bulunan ziyaretçilerine teşekkür etti.
LTSO Meclis Üyesi Cengiz Arda’dan, KTSO Başkanı
Ilık’a ziyaret
Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanlığına tekrardan seçilen Soner Ilık’ı ziyaret eden Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası (LTSO) Meclis Üyesi ve Yeni Ufuklar Petrol sahibi Cengiz Arda “Hayırlı olsun” temennisinde bulundu.
Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Lüleburgaz Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi ve Yeni Ufuklar Petrol sahibi Cengiz Arda’ya ziyaretinden ve güzel temennilerinden dolayı teşekkür etti. (H.Murat Taner)