KTSO Başkanı Ilık, TOBB Genel Sekreteri Saraçöz'ü ziyaret etti

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık ile Oda Genel Sekreteri Fatma Merve Gelep, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genel Sekreteri Mustafa Saraçöz’ü makamında ziyaret etti.

KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık ile Oda Genel Sekreteri Fatma Merve Gelep, TOBB Genel Sekreteri Mustafa Saraçöz’ü makamında ziyaret etti. Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık; “Üst kuruluşumuz olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği gibi büyük bir örgütün yoğun çalışmalarında işin mutfağında görev yapan en önemli isimlerin başında TOBB Genel Sekreterimiz Mustafa Bey bulunuyor. Kendisine bizlere verdiği destek ile tecrübelerini bizlerle paylaştığı için bir teşekkür ziyaretinde bulunmak istedik. Gösterdikleri misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.
TOBB Genel Sekreteri Mustafa Saraçöz de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası, önemli çalışmalara imza atmış bir Odamızdır. Bu çalışmalarını arttırarak sürdüreceğinden eminiz. Burası sizin Ankara’daki evinizdir. Ziyaretiniz için ben çok teşekkür ederim” dedi.
(E.Yıldırım)