KTSO Başkanı Ilık, TOBBUYUM Genel Müdürü Dr. Yüksel'i ziyaret etti

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık ile Oda Genel Sekreteri Fatma Merve Gelep, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Arabuluculuk ve Uyuşmazlık Çözüm Merkezi (UYUM) Genel Müdürü Dr. Onur Yüksel’i makamında ziyaret etti.

KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık ile Oda Genel Sekreteri Fatma Merve Gelep, TOBB Arabuluculuk ve Uyuşmazlık Çözüm Merkezi (UYUM) Genel Müdürü Dr. Onur Yüksel’i makamında ziyaret etti.
Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, “Kırklareli TSO Arabuluculuk ve Uyuşmazlık Çözüm Merkezi”nin kurulması için görüşmelerde bulunduklarını ifade ederek; “Üyelerimizin ticari uyuşmazlıklarını, işçi-işveren sorunlarını, uzman hakemler ile tahkim çözümlerini sağlamak ve dava açılmasına gerek kalmadan hızlı, güven tesis eden, etkili kurumsal çözümler için “Kırklareli TSO Arabuluculuk ve Uyuşmazlık Çözüm Merkezi”ni kurmak istedik. Merkezimiz için gereken fiziksel ortam oluşturma çalışmalarımız başladı” dedi.
TOBB Uyum Genel Müdürü Dr. Onur Yüksel ise uluslararası arabuluculuk alanında Türkiye’nin bir merkeze dönüşeceğini ve Singapur Konvansiyonu kapsamında dünyanın dört yanından şirketlerin arabuluculuk çözümleri için Türkiye’deki akredite merkezlere geleceğini belirtti. (N.Şensöz)