KTSO Başkanlarından, "Hayırlı olsun" ziyareti

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık ile KTSO Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan, Mektebim Koleji Kırklareli Anaokulu Kurucusu İrem Tezgel ile Gökçehan Tezgel’e “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

Mektebim Koleji Kırklareli Anaokulu’nun, Kırklareli’deki eğitime ciddi katkılarda bulunacağına inandığını ifade eden KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık; “Eğitim çok önemli olduğu kadar eğitimi verenler daha da önemlidir. Bu anlamda geçtiğimiz günlerde il merkezimizde açılışı yapılan Mektebim Koleji Kırklareli Anaokulu’nun ilimizdeki eğitime ciddi oranda katkısı olacağına inanıyorum. Kırklareli’nin eğitime olan düşkünlüğünü biliyoruz. Eğitim’de, gelişen sanayisi ve potansiyeliyle Trakya Bölgesi bizim için ayrıcalıklı bir yer tutuyor. Bölge insanının çocukları için çizdiği; çağdaş, bilim ve teknoloji odaklı, geleceğin ihtiyaçlarına yönelik eğitim anlayışıyla bire bir örtüşen ve Türkiye’nin her yerine kaliteli eğitimi götürme gayreti içerisinde olan bu kurumumuzun ilimize ve bölgemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
“Aydınlık bir geleceğe yeni
nesilleri hazırlamanın heyecanını hiçbir zaman kaybetmeyeceğiz”
Türkiye’nin her yerine kaliteli eğitimi götürme gayreti içerisinde olduklarını ifade eden Mektebim Koleji Kırklareli Anaokulu Kurucusu İrem Tezgel; “Çocuklarımız geleceği inşa edecek yepyeni bakış açılarıyla, yaşadıkları ülkeyi ve dünyayı güzelleştirecek, yenilikçi fikir ve buluşlarıyla insanlığa katkı sağlayacak bireylerdir. Nitelikli eğitim almak her çocuğun en temel hakkıdır. Bu anlayıştan yola çıkarak yenilikçi vizyonumuzu ve eğitimde kalite anlayışımızı ülkemizin her köşesine ulaştırmanın vatanımıza ve milletimize karşı en önemli sorumluluğumuz olduğunun bilincindeyiz. Adını, Başöğretmen Atatürk’ün kurmuş olduğu Millet Mekteplerinden alan Mektebim Koleji; çağdaş, yenilikçi ve Atatürkçü vizyonuyla yarınlara yön verecek nesiller yetiştirmeye devam ediyor. Geleceğin insanını yetiştirmeyi hedefliyoruz. Okullarımızda açık fikirli, insana saygılı, topluma karşı sorumluluklarının farkında, evrensel ölçeklerde başarılı, gerçek anlamda dünya vatandaşı olacak ve geleceğe liderlik edecek bireyler yetiştiriyoruz. Önümüzde yapay zekanın aktif olarak kullanılacağı, yaratıcı, yenilikçi ve yeşil ekonominin önem kazandığı bir gelecek var. Gençlerimizi bu geleceğin bir parçası olarak hayata hazırlıyoruz. Mektebim Koleji’nden mezun olan her öğrencinin yaşamda başarılı olması bizler için çok önemli. Vatanına, milletine, bayrağına sahip çıkan, toplumsal değerlere önem veren ve bu değerleri koruyan, dijital dünyaya hakim, kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda başarılı, yabancı dil bilgisi ile fark yaratacak bir nesil yetiştirmek için çıktığımız bu yolda emin adımlarla yürümeye devam edeceğiz. Aydınlık bir geleceğe yeni nesilleri hazırlamanın heyecanını hiçbir zaman kaybetmeyeceğiz” dedi. (E.Yıldırım)