KTSO'nun yeni binası yükseliyor

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi, yeni hizmet binasının inşaat çalışmalarını inceledi. Modern bir hizmet binasını Kırklareli’ne ve üyelerine kazandıracak olmalarından dolayı mutlu ve gururlu olduklarını ifade eden Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık; “İlimiz sanayisine yapılan yatırımlar ile ticaret hacmi her geçen gün büyüyen ve buna bağlı olarak artan üye sayımız ile görev ve sorumluluğumuz da artmaktadır. Binamız eski olduğundan, hizmet verimliliği ile üye memnuniyetini artırmak amacıyla yeni hizmet binamızın projesini hayata geçirdik” dedi.

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (KTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan ile Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Serkan Keser odanın yeni hizmet binasının inşaat çalışmalarını inceleyerek, yetkililerden bilgiler aldı.
“Modern bir hizmet binasını ilimize
kazandırmış olacağız”
Modern bir hizmet binasını Kırklareli’ye ve üyelerine kazandıracak olmalarından dolayı mutlu ve gururlu olduklarını ifade eden Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık; “İlimiz sanayisine yapılan yatırımlar ile ticaret hacmi her geçen gün büyüyen ve buna bağlı olarak artan üye sayımız ile görev ve sorumluluğumuz da artmaktadır. Binamız eski olduğundan, hizmet verimliliği ile üye memnuniyetini artırmak amacıyla yeni hizmet binamızın projesini hayata geçirdik. İnşaat çalışmaları vakit kaybetmeden başladı. Bugünde inşaat çalışmalarını yerinde inceledik. Firma yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgiler aldık. Çalışmalar tamamlandığı zaman 5 katlı, 3 bin metrekare kullanım alanına sahip modern bir hizmet binasını ilimize ve üyelerimize kazandırmış olacağız. Kırklareli’ne yakışan modern, üyelerimizin ihtiyaçlarına fazlasıyla cevap verebilecek donanıma sahip yeni hizmet binamızı yapmanın gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Yeni hizmet binamızın şimdiden ilimize ve üyelerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. (H.Murat Taner)