Kurtulan Ekspres Kırklareli'ni coşturdu

Anadolu Rock Grubu Kurtulan Ekspres dün gece müthiş bir konsere imza attı.

Bağımsız Belediye Başkanı Serdar Türker seçim çalışmaları kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlemeye devam ediyor. Bu kapsamda Ünlü Rock Grubu Kurtulan Ekspres dün gece Özgürlük ve Demokrasi Meydanı'nda sevenlerini maziye götürdü. Grup sahne performansıyla fırtına gibi esti. Kurtulan Ekspres enerjik ve etkileyici sahne performanslarıyla sevenlerine unutulmaz anlar yaşattı. 21.00'da başlayan konser yaklaşık 2 saat sürdü.

Konserin ilerleyen bölümlerinde Bağımsız Belediye Başkan Adayı Serdar Türker ve eşi Ayşen Türker sahneye çıkarak projelerinden bahsetti. Sokaklarında doğup büyüdüğü şehir için önemli projeler gerçekleştirmek istediğini belirten Türker konuşmasında "Hepimiz için çok önemli bir gece  çünkü ülkemizin çok önemli değeri olan hepimizin sevdiği saydığı Kurtulan Ekspres bizlerle buluştu. Onlara kocaman bir alkış rica ediyorum. Ben Kırklareli'nin sokaklarında doğdum, büyüdüm ve uzun yıllar aralarında uluslararası firmaların da bulunduğu finans şirketlerinde çalıştım. Ardından doğup büyüdüğüm sokaklarında oynadığım Kırklareli'mizde yine Uluslararası bir bankanın Şube Müdürü olarak çalıştım. 2014 yılında Kaynarca Belediye Başkanı seçildim. Yapmış olduğum sosyal projelerle 2019 yılında tekrardan yüzde 72 gibi bir oy oranıyla rekor kırarak tekrar Kaynarca Belediye Başkanı seçildim. Ülkemizde, bölgemizde nadir görülen sosyal projelere hep birlikte imza attık. Bu projeleri gerçekleştirirken her zaman yanımda duran bana destek olan değerli halkıma huzurlarınıza çok teşekkür ediyorum, saygılarımı söylüyorum. Her zaman yanımda olan gücüme güç katan çocuklarımın annesi sevgili eşim Ayşen'e de özel bir alkış rica ediyorum. Arz ettiğim gibi gerçekten çok önemli projeler gerçekleştirdik. Kırklareli'mizde de fark yaratan farklı projeler gerçekleştirmek için yola çıktık." ifadelerine yer verdi.

Program sonunda Başkan Adayı Serdar Türker ve eşi Ayşen Türker ünlü gruba katkılarından dolayı çiçek katkılarından dolayı çiçek takdim etti. Konserin sonunda İzmir Marşı'nı seslendirerek coşkuyu arttırdılar.