LÖSEV Kırklareli Gönüllü toplantısı bugün yapılacak

LÖSEV Kırklareli Gönüllü toplantısı 31 Mayıs Salı (bugün) Atatürk Kültür Merkezi’nde saat 18.00’de gerçekleştirelecek. LÖSEV tarafından yapılan bilgilendirmede;
“LÖSEV olarak, 24.yılımızı doldurduğumuz bu yıl da Türkiye genelinde binlerce lösemili çocuğumuz ve ailesine destek sağlıyor ve sorunlarına kalıcı çözümler sunmaya devam ediyoruz. ‘’Önce Çocuklar İyileşsin’’ diyerek çıktığımız yolda, LÖSEV olarak her türlü destekle ailelerimizin yanında olmanın mutluluğunu yaşıyoruz ve siz değerli Gönüllülerimizi de bu mutluluğa ortak olmaya davet ediyoruz!
Ramazan kampanyamız İstanbul’da tüm hızıyla devam ederken, şimdi Marmara Bölgesi İllerimizde de aynı heyecanla bu büyük kampanyada neler yapacağımızı sizlerle paylaşmak istiyoruz. Birbirimizden alacağımız destek ile iyiliği çoğaltmaya devam ederken; LÖSEV’i ve çocuklarımızı hiç yalnız bırakmadığınız ve varlığınızla mücadelemize ortak olduğunuz için teşekkür ederiz.
Siz değerli KIRKLARELİ Gönüllülerimiz ile buluşacağımız günü heyecanla bekliyorduk…
31 MAYIS 2022 SALI günü bir araya gelerek, Sizlerle güncel faaliyetlerimizi çalışmalarımızı paylaşacağımız LÖSEV KIRKLARELİ Bölgesi Gönüllü Toplantımıza hepinizi bekliyoruz!” dendi. (LÖSEV)