Martin Durdu Durdu Sonunda Patladı! "Özel Aşçılı, 6 Fotoğrafçılı Saltanata Son Vereceğiz!"

İYİ Parti Uzunköprü Belediye Başkan Adayı Ediz Martin, seçime 10 gün kala vitesi yükseltti. Seçim süreci boyunca mevcut belediye başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Özlem Becan’a yönelik sert söylemlerden kaçınan Martin, geçtiğimiz akşam Cumhuriyet Mahallesinde Becan ve yönetimini yaylım ateşine tuttu. İnsan onuruna yakışır bir yönetim anlayışı için yola çıktıklarını vurgulayan Maritn, “4,5 yıldır istedikleri ile görüşüp istedikleri ile görüşmeyenler, seçime 50 gün kala sahaya çıktılar herkese sarılıyor, halktan gibi davranıyorlar. AKM’de özel bir mutfak, özel bir aşçı, iki sekreter ve 6 tane fotoğrafçı var. Bu saltanat kimin saltanatı? Harcadığınız paralar kimin paraları? Cebinizden değil halkın paralarını harcıyorsunuz!” dedi.

 

Seçime günler kala adaylar söylemlerini ağırlaştırmaya başladı. İYİ Parti’nin Belediye Başkan Adayı Ediz Martin, mevcut belediye başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Özlem Becan’ı çok sert sözlerle eleştirdi. “İnsanlarımız mutsuz yaşayacakları sosyal ve kültürel alanlar kalmamış” diyen Martin, “Ama birileri kurdukları kendi saltanatları ile kendi düzenleri ile hayatlarını yaşıyorlar. Bu talana son verip, emeklilere ve gençlere daha yaşanır bir Uzunköprü yaratacağız” ifadelerine yer verdi.

 

“BU SALTANAT KİMİN SALTANATI? HARCADIĞINIZ PARALAR KİMİN PARALARI?”

 

“4,5 yıldır istedikleri ile görüşüp istedikleri ile görüşmeyenler, seçime 50 gün kala sahaya çıktılar herkese sarılıyor, halktan gibi davranıyorlar” diyen Martin, Becan ve yönetimine şu sözlerle yüklendi, “İnsan onuruna yakışır bir yönetim anlayışı için yola çıktık. En büyük sorunumuz ise gençlerimizin işsizliği. Eski terminal alanı yeni yaşam merkezimiz olacak. Sinema salonları, çocuk oyun alanları, restoran, işyerleri yaparak genç girişimcilere uygun fiyata vermek istiyoruz.  Amacımız burada Uzunköprü’nün ekmeğini intikam ve kin ile yönetmek olmayacak! Hepimiz burada yaşıyoruz. Bundan bir yıl önce belediye meclisinde konferans salonunda halkı davet etti. Orada alkışlarla yüze 90 suya zam yapıldı. Ondan sonraki süreçte her ay tüfe oranında zam geliyor. Bir sonraki fatura birbirini tutmuyor. Yaşadıkları bir hayat var, saltanat var! Eskiden belediyede çay ocağı vardı. o çay ocağında amiri memuru herkes aynı yerde çayını içerdi. Şimdi ise AKM’de özel bir mutfak, özel bir aşçı, iki sekreter ve 6 tane fotoğrafçı var. Bu saltanat kimin saltanatı? Harcadığınız paralar kimin paraları? Cebinizden değil halkın paralarını harcıyorsunuz”.

 

“AİLE ŞİRKETİNİ BEN TEMİZLEYECEĞİM!”

 

Son CHP Edirne İl Kongresinde yaşananlara atıfta bulunan Martin, “Orada Recep Gürkan’a dedi ki, ‘mafyayı Edirne’den temizleyeceğim’, Recep Gürkan da ona ‘bizde aile şirketini Uzunköprü’den temizleyeceğiz’ dedi. Size söz veriyorum Uzunköprü’den Aile Şirketini ben temizleyeceğim!  Sadece istediğim şu; 1 Nisan’da sonra birbirini ötekileştirmeden, halkın bütçesini halka harcayacağımız talana son vereceğimiz bir düzen kuracağız!” dedi.