Öğretmenlerimiz Hak Ettiği Değeri Görmüyor

İYİ Parti Kırklareli Merkez İlçe Başkanı Nagihan Özçelik 24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla açıklamada bulundu.
Öğretmenler bir gün değil her gün hatırlanması gerektiğini belirten Başkan Özçelik bu doğrultuda siyasi iktidarın tutumunun çok yanlış olduğunu belirtti.
Her öğretmenin ayrı bir değer olduğunu söyleyen Başkan Nagihan Özçelik sınıflandırmayı yapmanın akıl karı olmadığı gibi bununla birlikte ücretli öğretmenlik gibi bir sınıflandırma içerisinde olmalarının kabul edilemez olduğunu ifade etti.
Günün anlam ve önemiyle ilgili mesajında İYİ Parti Kırklareli Merkez İlçe Başkanı Nagihan Özçelik şunları söyledi: “24 Kasım Öğretmenler Günü'nün; fedakârlığın ve özverinin temsili, milli ve manevi değerlerimizin teminatı, geleceğimizi emanet edeceğimiz yavrularımıza en iyiyi ve en doğruyu, Cumhuriyet değerlerini, vatan ve millet sevgisini öğreten tüm öğretmenlerimize sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum.
Dünyanın en kutsal ve en saygın mesleği olan öğretmenliğin en temel hedefi, çocuklarımıza ve gençlerimize, düşünmeyi, düşünerek bilgi üretmeyi, araştırmayı, sorgulamayı, akılcılığı ve bilimselliği öğretmeleri, onları eleştirel düşünce sistemine sahip, kişilikli, kendine güvenen, ülkesini ve Milletini seven, bireyler yetiştirmektir.
Ülkemizin geleceğini emanet ettiğimiz çocuklarımızı hızla değişen dünyaya ayak uydurabilecek şekilde bilgili, donanımlı, dinamik ve açık fikirli bireyler olarak yetiştirmek için canla başla çalışan öğretmenlerimize bu vesile ile bir kez daha teşekkür ediyorum.
Başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere, görevleri başında şehit olan ve ebediyete intikal eden tüm öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyor; kutsal görevlerinin bilinciyle, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonrada aynı şevk ve heyecanla vazifelerini yerine getireceklerine inancımız sonsuz olup, tüm öğretmenlerimizin “24 Kasım Öğretmenler Günü’nü yürekten kutluyorum." (İYİ Parti)