Otogarda bayram hareketliliği

Kırklareli’nde bayram telaşı başladı. Bayramın gelmesi ile birlikte tatil yapacaklar ve bayram için başka illere gideceklerin çoğu biletlerini aldı bile. Bayram için yolculuk yapmayı düşünenlerin, eğer kendi araçları ile seyahat etmeyeceklerse, tek alternatifleri şehirlerarası çalışan otobüs firmaları. Kırklareli'nde faaliyet gösteren otobüs firmaları bazı seferlerin çoktan dolduğunu, bazı seferlerin de dolmak üzere olduğunu belirterek bu hafta içinde ek sefer planlamaları yapacaklarına dikkat çekti.

Kırklareli'ne bayram için gelmek isteyen ve Kırklareli'nden bayram ziyaretine gitmek isteyenler için otobüs firmaları tarafından uyarı yapıldı. Biletlerini erkenden almanın faydalı olacağını söyleyen firma yetkilileri rezervasyon işlemlerinin bir an önce yapılması gerektiğine vurgu yaptılar.

Otobüs firmalarının yetkilileri ile yaptığımız röportajda otobüsleri kullanacak vatandaşların mağdur olmaması için biletlerini erken alması gerektiğini belirtti. Biletini son ana bırakan vatandaşların işini şansa bırakmış olacağını ve mağdur olabileceğini belirten yetkililer, vatandaşları bu konuda uyardı.

Kırklareli bayram