Pınarhisarlı Gençler Konserde buluştu

Kırklareli’nin Pınarhisar İlçe Belediye Başkanlığı 19 Mayıs 2022 Perşembe akşamı 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Gençlik Konseri etkinliği düzenledi. Verilen konserde sanatçılar Ceren Cennet ve Ekin Uzunlar peş peşe sahne aldı. Seslendirdikleri şarkılarla Pınarhisarlı gençleri coşturan Ceren Cennet ve Ekin Uzunlar konserleri öncesi amatör gruplar ile DJ performansı Pınarhisarlı geçleri eğlenceli saatler yaşattı.
Konserler kapsamında akşam ilk olarak Ceren Cennet sahne aldı. Pınarhisar Belediye Başkanı İhsan Talay’ın kendisine teşekkür ederek çiçek ve plaket verdiği Ceren Cennet, 19s Mayıs’ı Pınarhisarlılarla kutlamaktan duyduğu mutluluğu ifade etti. Belediye Başkanı İhsan Talay’da Pınarhisar halkını selamlayarak Bayramlarını kutladı. Sanatçı Ceren Cennet’e teşekkür etti.
Karadeniz rüzgarı esti
Ceren Cennet konserinin ardından sahneye kemençesi ile Karadeniz rüzgarı estiren sanatçı Ekin Uzanlar geldi. Yorumları ile Pınarhisarlıları coşturan Uzunlar, sahne önünde toplanan binlerce Pınarhisarlının 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutladı. Konser sonunda sahneye gelen Belediye Başkanı İhsan Talay, Ekin Uzunlar’a da katılımlarından dolayı teşekkür ederek plaket verdi. Teşekkür etti. Birlikte hatıra fotoğrafı çektiren Talay, “Ekin Uzunlar'ın muhteşem yorumlarıyla ve Pınarhisarlı vatandaşlarımızın yoğun katılımlarıyla 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımızı coşkuyla kutladık. Gençlik Konserimizde bizleri yalnız bırakmayan tüm hemşehrilerime canı gönüden teşekkür ederim.  19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun” dedi. (H.Murat taner)