Rektör Prof. Dr. Bülent Şengörür'den teşekkür belgesi

Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür, Kırklareli Üniversitesi’nin Matematik ve Kimya alanlarında dünya sıralamasında ilk 500’e girmesi münasebetiyle Rektör Yardımcısı ve Kimya Bölüm Başkanı Prof. Dr. Meryem Çamur Demir ile Matematik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ali Çalışkan’a teşekkür belgesi takdiminde bulundu.

Prof. Dr. Bülent Şengörür, SCIMAGO 2022 yılı uluslararası üniversite değerlendirme ve sıralama kriterlerine göre Kırklareli Üniversitesi’nin Kimya alanında Türkiye’de 13. sıraya, uluslararası sıralamada ise 479. sıraya yükselmesinde Kimya Bölümü olarak sunmuş oldukları kıymetli katkılar için Rektör Yardımcısı ve Kimya Bölüm Başkanı Prof. Dr. Meryem Çamur Demir’e ve Bölüm Hocalarına; Matematik alanında Türkiye’de 39. sıraya; uluslararası sıralamada ise 500. sıraya yükselmesinde Matematik Bölümü olarak sunmuş oldukları değerli katkılar için Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ali Çalışkan ve Bölüm Hocalarına teşekkür ederek başarılar diledi.    
Prof. Dr. Şengörür, Kırklareli Üniversitesi’nin Ülkemizde ve uluslararası düzeyde daha üst sıralara yükselmesi için başarılı çalışmalarını devam ettiren tüm akademik ve idari personelimize de teşekkür etti. (F.Kurtbayram)