Saadet'in Adayı Yazan, "Milli Görüş Felsefesi ile İnsanımızın doğduğu yerde geçinmesini sağlayacağız"

Saadet Partisi Uzunköprü Belediye Başkan Adayı Enver Yazan, Milli Görüş felsefesi ile Uzunköprü’de büyük atılımlar sağlayacak çalışmalara imza atacaklarını vurguladı. Gazetemize açıklamalarda bulunan Yazan, “İşin gerektirdiği niteliğin dışında hiçbir ayrım gözetmeyeceğiz kaynaklar vatandaşın huzurunu ve refahını arttırmaya yönelik kullanılacak. İhaleler kimseyi kayırmadan yapılarak yandaşlara dağıtılmayacak gösteriş lüks ve şatafat için yapılan harcamaların tamamını vatandaşımızın doğrudan hizmetine sunacağız” dedi.

 

Yerel seçim süreci devam ederken adayların Uzunköprü için yaptıkları gelecek planlaması da merak edilmeye devam ediliyor. Geçtiğimiz hafta adayını kamuoyuna tanıtan Saadet Partisi de sahada çalışmalarına devam ediyor. Son olarak Saadet Partisi Uzunköprü Belediye Başkan Adayı Enver Yazan gazetemize yaptığı açıklamada dikkat çeken mesajlar verdi. Yazan açıklamasında, “Özel hayatımızda birinin vekil tahin ederken nasıl kedimize gelebilecek rizikolari ve zararları düşünürsek o inceliği Uzunköprü’müzün geleceğini de düşünmek zorundadır vebal altında kalmamak için oyunuz çok değerlidir! Bugün buradan 31 Mart akşamına kadar durmadan dinlenmeden yorulmadan çalışmaya Omuz Omuza vermeye her bir vatandaşımıza ulaşmaya hep birlikte Bismillah diyoruz! Allah'ın izniyle bir Nisan sabahı Uzunköprü’müzde milli görüş belediyeciliği anlayışıyla çalışmaya Bismillah diyeceğiz” dedi.

 

“YOKSULLUĞU ORTADAN KALKTIĞI SAĞLIKLI BİR TOPLUM VAAT EDİYORUZ”

 

Uzunköprü’nün sorunlarının temelinde rant da dayalı bir anlayışla yapılan planlama olduğuna dikkat çeken Yazan, “ Bu döngüyü kırmak ancak sağlam irade ve adil bir yaklaşımla mümkündür. Konut edinme sistemi ile barınma ihtiyacı karşılamakta sorun yaşayan bütün Dar gelirli vatandaşlarımız rahatlıkla ev sahibi olmasını sağlayacağız. Herkesin ev sahibi olmasını önemsiyoruz. Yine kimsesizlerin barınması rehabilitasyonu üretici duruma getirilmesi ve toplumla yeniden bütünleşmelerini sağlayacağız. Çocuklarımız ve gençlerimizin zararlı hakkımlar ve alışkanlıklardan korunmaları için belediye aile okul işbirliğini esas alan ve sağlıklı bir ilçe sağlıklı bir aile sağlıklı bir toplum ve sağlıklı bir ülke hedefleyen nesillerin yetişmesi için etkili ve Sürdürülebilir çalışma yapacağız” dedi.