Serdar Türker, Galeri Beylikdüzü'nün açılışına katıldı

Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker, İstanbul’da Beylikdüzü Belediyesince yaptırılan Galeri Beylikdüzü’nün açılışına katıldı. Açılışta İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun özel koleksiyonu sergilendi. 

Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker, İstanbul’da Beylikdüzü Belediyesince yaptırılan Galeri Beylikdüzü’nün açılışına katıldı. Kaynarca Belediye Başkanı Serdar Türker yaptığı açıklamada;
“Beylikdüzü Belediye Başkanımız Mehmet Murat Çalık’ın daveti ile resim ve heykellerden oluşan "Ekrem İmamoğlu Özel Koleksiyonu"nun sergilendiği Galeri Beylikdüzü'nün açılışına katıldık.
Ekrem İmamoğlu Başkanımızın Kurucusu olduğu Batı İstanbul Eğitim Kültür Sanat Vakfı ile hayata geçen bu eşsiz galeri için emek veren tüm güzel yüreklere ve sanat severlere çok teşekkür ediyorum.
Bizleri en iyi şekilde misafir eden, Beylikdüzü Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Murat Çalık Başkanımıza, Beylikdüzü Belediyesi Başkan Yardımcısı Sayın Mülayim Demirtaş Başkanımıza, değerli Meclis Üyesi arkadaşlarımıza ve tüm katılımcılara çok teşekkür ediyorum” dedi. (H.Murat Taner)