Süleymanpaşa'da geleceğin tiyatrocuları ödüllerini aldı

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen Şanlı Tarihini Sahneye Taşı Liselerarası Tiyatro Yarışması, Yahya Kemal Beyatlı Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. 29 Mart’ta gerçekleşen etkinlikte; dereceye giren ekipler, ödül töreni ile duyuruldu.

Yarışmaya katılan tüm okullara ödül olarak Ankara ve İstanbul gezisi organize edileceği belirtildi.

Kazanan okullar düzenlenen ödül töreni ile ilan edildi. Buna göre, Tekirdağ Anadolu Lisesi, Ertuğrul Faciası isimli eser ile birinciliğe uzandı. Tekirdağ Belediyesi Mehmet Serez Sosyal Bilimler Lisesi, Rumeli Fatihi Süleyman isimli oyunla ikinciliği elde ederken, Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Bir Göç, Bin Umut, Bin Hikâye isimli eserle üçüncü oldu. Tekirdağ Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Özel Eğitim Öğrencileri, Yüreğimin Göçü isimli eserle Jüri Özel Ödülü’ne layık görüldü.

Sahne performanslarını izleyerek ödül töreninde öğrencilerin heyecanına ortak olan Süleymanpaşa Belediye Başkan Cüneyt Yüksel, dereceye giren okullara ödüllerini Süleymanpaşa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Atilla ile birlikte takdim etti. (Süleymanpaşa Belediyesi)