Vali Ekici'den şehit ailesi ile kahraman gazimize ziyaret

Kırklareli Valisi Birol Ekici, Eşi Prof.Dr. Filiz Ekici ile birlikte Cumhuriyet Bayramı’nda Lüleburgaz İlçemizde Aziz Şehidimizin ailesi ile Kahraman gazimizi ziyaret ettiler. 

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 99. Yılında İlimiz Özgürlük ve Demokrasi Meydanında düzenlenen törenlerin bitiminde Kırklareli Valisi Birol Ekici, Eşi Prof.Dr. Filiz Ekici ile birlikte Lüleburgaz İlçemizde meydana gelen trafik kazasına müdahale sırasında başka bir aracın çarpması neticesinde şehit olan Lüleburgaz İlçe J.K.lığı emrinde görevli Uzm. J.VII. Kad. Çvş. Hüseyin Cerit’in ailesini ikametlerinde ziyaret ettiler. Aziz şehidimizin ruhuna dualar okuyarak, ailemizin isteklerini dinlediler.
Şehit ailemizin ziyaretinin ardından Vali Birol Ekici, Eşi Prof.Dr. Filiz Ekici ile birlikte Gazimiz Kamil Köşe'yi Lüleburgaz İlçesindeki ikametlerinde ziyaret ettiler. Kahraman Gazimiz ve Ailesi ile sohbet ederek, isteklerini dinlediler.
Vali Ekici gerçekleştirdiği ziyaretlerde; "Şehit ve gazi ailelerimize vatanı, bayrağı ve tüm mukaddesatı için canlarını feda eden aziz şehitlerimizin ruhları şad olsun ve bu uğurda Gazilik ünvanına erişen tüm kahramanlarımıza da vatan size minnettardır, tüm varlığımızla, her zaman sizlerin yanındayız" diyerek, Cumhuriyet Bayramlarını kutladı. (N.Şensöz)